Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ta verzija ne moze da se otkljuca (4.0.1(BB 01.59.00)) je verzija koja jos moze da se otkljuca))...pogledaj da li imas tu verziju u SSH i onda da dowNogradujes iphone....ako nemas postoji alternativa da kupis gevey sim karticu sa kojom mozes da ga dekodiras....ili da platis (sve zavisi na kojoj je mrezi kodiran) od 50-170 "ojra" da bi ga dekodirao preko itunesa i da ti bude simfree.....to ti je sve sto mozes sa njim da uradis.....pozz
druze pls daj link za taj gevey ultra 5.1 i gde ga kupiti u Srbiji) i ako otkljucava modem 04.12.01 ja placam klopu:)
5.11 modem 04.12.01 only factory http://www.rim-mobil.com/
I ja sad da cujem za tako nesto,inace sam dobro obavesten na isrbija.net,ja imam takodje taj iphon (nov) i na moju srecu cekao sam mjesec dana da postane sim ffree a isti ios i bb sam imao nije bilo nikakve alternative za otkljucavanje osim preko operatera,
Imam iphone 4 ios 5.1.1 04.12.01 zakljucan na stranu mrezu,postoji li neka druga mogucnost da ga koristim n]sa nasom sim karticom osim fabrickog otkljucavanja?
Imam iphone 4 ios 5.1.1 04.12.01 zakljucan na stranu mrezu,postoji li neka druga mogucnost da ga koristim n]sa nasom sim karticom osim fabrickog otkljucavanja?