DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
po cemu si to zakljucio![]()
Koga pitaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po cemu si to zakljucio![]()
Koga pitaš?
Pa što si propao? Imao si dve leve noge?
Daj neku sliku, da vidimo sa kakvom fudbalskom gromadom imamo posla
Nego yebes fudbal .... šta si od škole završio kad čekaš portirsko mesto od sps-a?![]()
onoga koga sam citirao verovatno..........a sta ti mislis![]()
Pa dok si bio voyogde sam ja naveo da cekam portirsko mesto![]()
a ko je to u srbiji dobio dozivotnu za tako nesto........i naravno dozivotna kod nas ne postoji,a i koliko znam ne postoji osuda dozivotna robija-gle klinac nemoj se frljati saq tudjim zivotima toliko..........
ako je neko tebe kinjio u mladosti ne mora za to da odgovara ko ne zna da ti i ne postojis........koliko onda ti trebas da dobijes......
Pa dok si bio voyo![]()
nadji post da sam izjavio da cekam portirsko mesto i ja se penzionisem na krsti![]()
Gle ti matori, mogao bi malo da razmisliš o toj stoci koja treba u zatvor. On ugrožava tuđe živote i mesto mu je na robiji. Ako si bio sportista, što onda braniš govedo koje od utakmice pravi bojno polje. Zaslužio je i više za pokušaj ubistva sa predumišljajem, ali neka je to na čast ovim sudovima. Zbog te bagre nam i propada sport.
Mrzi me, nadji ti, ionako nemaš pametnija posla![]()
naravno meni su navijaci(oni okoreli) mentolcine koje nikada ne bih podrzavao.
ja sam se sudio po drugim izrecenim presudama u srbiji za takve stvari.
znam za slucaj recimo kada je momak istresao ceo okvir u momka(stomak) ovaj nekako preziveo a ovaj dobio 6 meseci za ubistvo u pokusaju......dobro radila veza.......ali mnogo slicnih slucajeva licno znam necu da isticem posto su licni podaci i mozda se neko prepozna.
ali koliko znam ovde se dobija za ubistvo u pokusaju 1,2,3,4 godina i ne znam da je neko dobio vise.
opet kazem da znam licno par ljudi koji su dobili mnogo manje za isto delu,pa i lik mrtav nadrogiran ubio u saobracajci 4 ljudi dobio 5 godina........
u nasoj drzavi prema izrecenim presudama za ovako nesto je oko 8 godina sasvim dovoljno.
jos ako stavimo tu rad advokata,tj da je momak bio mrtav pijan i drogiran sto verovatno jeste i verovatno je rekao,sto bi i svaki sudija uvazio kada vidi da je rec o navijacu i da ima koliko.....18,19 godina, realno bi bilo da je dobio 8 godina.
2 godine je ogromna razlika.
ne branim ga uopste nego mi je glupo da se na jednom lome koplja,a isto znajuci da je policija znala sta ce da se desi pa i sama bacila kolegu u ambis.
a moj aimar. nemaš ti pojma. to što je ovaj sasuo cjeli šažer nema nikakve veze. možda su se posvađali pa je pokušaj na "mah" ako ne znaš šta je "NA MAH" nađi u KZ-u, to što se dobivaju za pokušaj 1,2,3,4 godine, a ne 10, to se dobiva za djela gdje civil civila napada iz ne znam kojih razloga. normalno je svugdje u svijetu da država štiti one koji provode njene zakone, pa tako i taj policajac koji je štitio zakone republike Srbije je zaštićen. i zbog toga što je napao policajca, zbog toga ke dobio veću kaznu. i neka je sretno mu u zatvoru, samo mu reci da guzu okreće zidu kad se bude tuširo i da se malo pripazi grobara.
ma nemas ti pojma i ne znam kako ti raspravljas o osudama ovde u srbiji ako neznas ovdasnje stanje.
a to sto si napricao,razumem se ja u to itekako a ako ti tvrdis da je normalno da neko ko isprazni SARZER nekome u stomak(znaci cisto ubistvo u pokusaju) prilicno svestan dobije 6 meseci i neko ko malo isprebija nekog gde je jos diskutabilno reci da ga je hteo ubiti pri tom pijan i drogiran normalana dobije 10 godina sasvim ok...........ti se dragi moj ne razumes ni u osnovne propise u saobracaju(tipa stop i crveno svetlo) a kamoli da pricamo o nekakvom krivicnom postupku i to ovoga tipa......
Да ли је неко којим случајем посјећивао форум тзв. Делија? Ставови су невјероватни, чак има позива и на насиље, нападе на полицајце и сличне глупости. Наравно свако супротно мишљење од званичног се брзо брише.
Нека су овог дернули са 10г, вала заслужио је, још само када би и дилере дроге, убице, силоватеље и сл. тако цијепали онда би Србија била много боље мјесто!
Еј они постављају транспарент "Правда за Уроша"?! Да ли су нормални?! Али када сам чуо да су играчи носили мајице са индентичном поруком био сам згрожен! Јбг ваљда се уплашили, што довољно говори о њиховом карактеру мада да са на њиховом мјесту ни мени не би било свеједно јер се ти хулигани и неандреталци и даље слободни шетају улицама и ко зна на шта су све спремни!
to ti zahebi. moja država je zasnovana na temeljima antifašističke borbe hrvatskog naroda zajedno sa drugim narodima i narodnostima bivše jugoslavije.
Неки овде су колико видим ретардирани. Људи, ово је чиста одмазда, нема пресуда никакве везе са закономА у извештају вештака пише да човек није имао опекотине по устима! Мајку му, док некоме дође из дупета у главу...
A.C.A.B
И шта сад, није му хтио ставити бакљу уста, већ је само хтио мало да га испржи, оцица или шта?! То је као оправдање?!
Јој у последње вријеме ме ништа није изнервирало као ово!
Лик је идиот, уопште није размишљао и заслужио је затвор, али пандури су 100 пута већа говна! Еј, 10 година! Ако је то правна пресуда..Чиста одмазда.
A.C.A.B
Лик је идиот, уопште није размишљао и заслужио је затвор, али пандури су 100 пута већа говна! Еј, 10 година! Ако је то правна пресуда..Чиста одмазда.
A.C.A.B