IPAK NIJE DIVLJAO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
take bi ja obesio... za primer, bas kao i onog placenog vestaka sto sere po stampi nebuloze... zato se i vodi rat i tvrdi pazar sa blicom koga ne mogu da kupe jeftino kao mnoge kad bude sudjenje i presuda... nemas pojma sta je sve iza kulisa jedne saobracajne nesrece... a to samo radi tata okrivljenog a zasto radi, radi sigurno iz ubedjenja da mu je sin nevin ko suza.... nasmejao bi se ali bi to bilo nepristojno.

a sad nastavite sami dalje pricu o suicidu i slicnim bljuvotinama....

Gdje sam ja pomenuo suicid? Važno je da ti imaš pojma šta stoji iza kulisa :per: Kažeš takvog bi objesio? Živo me interesuje bi li isto pričao da je takav udes napravio neko tebi blizak? Skloni smo da vrlo lako osudimo druge.

- - - - - - - - - -

I bas zato stoiskaljujemo bes na pogrensome (za konkretnu stvar) zato ovi "glavni" ostadose netaknuti.

Kao da je Zeljko Mitovic kriv ama bas za sve....ali on neka je i kriv, ali zasto detetu pripisivati ono i sto nije (ako nije)? Pripisi mu sto jeste.

To je sustina, ali zaslepljenici to ne vide.

Tačno.

Ovo su cinjenice.
1. Vozilo se kretalo propisanom brzinom
2. Vozilo je imalo cisto zeleno svetlo u trenutku kad se nalazilo na pesackom prelazu
3. Vozac nije bio pod uticajem alkohola
4.Svedoci potvrdili da su stajali na pesackom ostrvu a da je samo devojka skocila pod automobil
5. Devojka je pretrcavala na crveno svetlo
6. Maloletna devojka ser nalazila posle ponoci na ulici
7.Snimak sigurnosne kamere iz menjacnice prikazuje da je devojka skocila pod automobil u trenutku kad se isti nalazio na pesackom prelazu
8.Vozac nije mogao ni da je vidi ni da reaguje u datim okolnostima

Sta sad tu ima da nije jasno kad je sve tako ocito i da je Mitrovic apsolutno nevin.

To nisu cinjenice, dokazi se tek prikupljaju.
Obzirom da je, u vise navrata vredjana devojka koja je poginula tema se zatvara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back