Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Ту смо се нашли. Али, могу да замислим шта би нам као Србији напаковали, оне демократе са запада, да је то покушао ..Norma Kampl:Па, то је, рецимо, један од оних СМ-ових пропуста које стално помињем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ту смо се нашли. Али, могу да замислим шта би нам као Србији напаковали, оне демократе са запада, да је то покушао ..Norma Kampl:Па, то је, рецимо, један од оних СМ-ових пропуста које стално помињем.
Ја не могу да замислим да ли би нам и шта напаковали. Јер, у крајњој линији, мислим да он, напросто, и није био овде да им се супротстави, него да им се, као, супротстави, а у ствари ради за њих. Док је радио, држали су га. Кад је престао, - скинули га (почевши с бомбардовањем).Lacibg:Ту смо се нашли. Али, могу да замислим шта би нам као Србији напаковали, оне демократе са запада, да је то покушао ..
Није потребно да замишљаш.То се већ десило.Напаковали нам етничко чишћење(фамозних 900 000 шиптараLacibg:Ту смо се нашли. Али, могу да замислим шта би нам као Србији напаковали, оне демократе са запада, да је то покушао ..
Па је највероватније зато и убијен.Andreavk:..mislim da je Djindjic to pokusavao...
Ma SM je bio jedan od onih malih, levih diktatorcica, koji sticajem cudnih istorijskih okolnosti preuzmu vlast, iako za to nemaju ni mozga, ni srca, ni m*** (da ne pominjem pred damama). Sloba nikada nije imao nikakvu stratesku viziju ni plan, pa ni za Kosovo, a celokupan sistem odrzanja na vlasti je vodio politikom "od danas do sutra"Norma Kampl:Ја не могу да замислим да ли би нам и шта напаковали. Јер, у крајњој линији, мислим да он, напросто, и није био овде да им се супротстави, него да им се, као, супротстави, а у ствари ради за њих. Док је радио, држали су га. Кад је престао, - скинули га (почевши с бомбардовањем).
eremita:Па имаш ли неки бољи предлог ???
eremita:Можда оно Пашићево: НЕМА НАМ СПАСА - АЛИ МОРАМО ПОБЕДИТИ !
А ти мислиш да је он хтео? Ма, обична комуњара, као и сви.Lacibg:Шта да се ради кад Лека Ранковић то није урадио кад је могао. Тад је заиста била права прилика. Све касније - није.
Mišljenje o njemu je u velikoj meri preuveličano. Recimo, to što je zapadni Srem pripao Hrvatskoj u velikoj meri ima se zahvaliti njegovom dilu s hrvatskim komunistima.Lacibg:Шта да се ради кад Лека Ранковић то није урадио кад је могао. Тад је заиста била права прилика. Све касније - није.