Ip adresa

dobrica_91

Zainteresovan član
Poruka
135
Ne znam dal je bilo zanima me dal moze sa nekim programom da se mjenja ip adresa... ili imali neki drugi nacin da se promjeni ip adresa a da se ne gasi modem... moze li se prekinuti konekcija a da se to odradi softverski da se hardver ne dira....
imam ADSL internet..... meni treba da se promjeni adresa modema one male crne kutije

Bilo je tema i vezane su za JDownloader, USDownloader i Cryptload, to su programi koji se koriste za skidanje fajlova i imaju mogucnost restarta rutera, ali sve zavisi od modela koji imas.

ADSL ima dinamički IP...Znači uvek kada isključiš ruter i ponovo ga uključiš imaš drugi IP.
Što se tiče softvera,nisam nikad imao te potrebe pa...

ADSL ima dinamički IP...Znači uvek kada isključiš ruter i ponovo ga uključiš imaš drugi IP.
Što se tiče softvera,nisam nikad imao te potrebe pa...

znam ja da moze restartovanje ip adrese gasenjem i paljenjem ali meni treba jer pravim program koji bi nakon uradjenog posla sam restartovao ip adresu i poceo rad opet znam sve na praviti ali ovo sa ip adresom neznam jer ne znam kako da je promjenim

jel nisi video moj post ili sta? :think:
images

Ne znam dal je bilo zanima me dal moze sa nekim programom da se mjenja ip adresa... ili imali neki drugi nacin da se promjeni ip adresa a da se ne gasi modem... moze li se prekinuti konekcija a da se to odradi softverski da se hardver ne dira....
imam ADSL internet..... meni treba da se promjeni adresa modema one male crne kutije

Otvori novi tekstualni dokument.

Napiši sledeće:

Kod:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

Klikni na file > save as...

Kao tip odaberi sve datoteke, a nazivu dodaj extenziju .bat .

Pokreni to i sredio si problem.

sad me zanima ovo mozda ispadam veliki noob ali urdaio sam kako si rekao i kad pokrenem odradi se sto treba da se odradi ali kad provjerim na sajtu
Kod:
http://www.whatismyip.com/
pokazuje mi istu ip adresu zanimam me ovo jer radimo nesto da zahebemo google pa sad ti vidi ovo mora da radi perfektno

Kod:
e,a probaj ovo,ova je bas za tvoj ruter,meni treba oko 1min da uspostavi novu konekciju i novi ip

http://rapidshare.com/files/99280543..._IPchanger.exe
ma nema potrebe ovo radi perfektno znaci ruter se resetuje i uspostavi konekciju kao da sam ja sam rucno resetovao a to je ono sto mi je trebalo

Kod:
Da zajebete Google!? Imate moju podrsku, ali mislim da ce to biti tesko.
dacemo sve od sebe msm sta je googlu problem da da nama studentima neku kintu da se ima za alkohola i kondoma XD

Ok drago mi je da sam pomogao,al sledeci put pazljivije citaj, u prvom mom postu si imao link ka ovom programu (plave reci su linkovi :) klikni na njih ). A ovo za google,pamet u glavu

Kao sto Alex jednom rece: "Samo je jedan House ,a to sam JA:hahaha: "
picture.php
:bye:

Ok drago mi je da sam pomogao,al sledeci put pazljivije citaj, u prvom mom postu si imao link ka ovom programu (plave reci su linkovi :) klikni na njih ). A ovo za google,pamet u glavu

Kao sto Alex jednom rece: "Samo je jedan House ,a to sam JA:hahaha: "
picture.php
:bye:

Trenutno nemam vremena, ali jedini ovde koji zna kako do nove IP adrese je [PROFIL]AleX[/PROFIL]

Za dva sata ću postaviti rešenje koje mora da radi.

Who's Dr House now?

Pa zna se , ja :mrgreen: .Salim se malo AleX nema ljutnje,postavi, ako je neko univerzalno resenje da moze bilo koji ruter da resetuje super,koristice mnogima. Ja sam pokusavao sa par IP Changer-a ali nije pomoglo dok nisam naleteo na ovaj. Bas sam se iznenadio da radi i za ruter druge marke,lol :gace:

Nema univerzalnog rešenja.

Svaki se mora posebno uhakovati.

Hack na engleskom ima više značenja. :whistling:

Back