-korisnik- Aktivan član Poruka 1.754 22.01.2016. u 19:26 - IOS 7.1.2 caller id problem,kako resiti? #1 Telefon mi ne prepoznaje pozivaoca,jel ima neko resenje kako se to resava?
nissan Primećen član Poruka 907 22.01.2016. u 22:51 - IOS 7.1.2 caller id problem,kako resiti? #2 Jesi isao na isrbija.net postavit pitanje? Jel ti ne prikazuje broj (ime) koji si uneo - memorisao u kontakte?
Jesi isao na isrbija.net postavit pitanje? Jel ti ne prikazuje broj (ime) koji si uneo - memorisao u kontakte?
-korisnik- Aktivan član Poruka 1.754 23.01.2016. u 01:49 - IOS 7.1.2 caller id problem,kako resiti? #4 nissan: Jesi isao na isrbija.net postavit pitanje? Jel ti ne prikazuje broj (ime) koji si uneo - memorisao u kontakte? Kliknite za proširenje... Jesam,JB pa Cydia ali mi se na da raditi JB pa se nadam da ima neko drugo resenje,hvala
nissan: Jesi isao na isrbija.net postavit pitanje? Jel ti ne prikazuje broj (ime) koji si uneo - memorisao u kontakte? Kliknite za proširenje... Jesam,JB pa Cydia ali mi se na da raditi JB pa se nadam da ima neko drugo resenje,hvala