Investirajte pametno

Je li bre, jel imate vi u toj firmi nekog da se ozbiljno bavi marketingom?
Koja je vaša ciljna grupa?
Investitori u nekretnine ili ljudi koji rešavaju svoj stambeni problem?
Jel tebe neko ovlastio u toj firmi da se dopisuješ sam sa sobom i sa desetak novootvorenih naloga?
Jel to donelo neku korist?
Nemoj mi reći da jeste jer ću umreti od smeha:lol:
U čemu je investicija u te konkretne stanove pametnija i isplativija od investicije u bilo koji drugi stan bilo koje druge firme koja prodaje stanove? Kupiti i rentirati? Izmislio si toplu vodu?

DellBoy-011:
Je li bre, jel imate vi u toj firmi nekog da se ozbiljno bavi marketingom?
Koja je vaša ciljna grupa?
Investitori u nekretnine ili ljudi koji rešavaju svoj stambeni problem?
Jel tebe neko ovlastio u toj firmi da se dopisuješ sam sa sobom i sa desetak novootvorenih naloga?
Jel to donelo neku korist?
Nemoj mi reći da jeste jer ću umreti od smeha:lol:
U čemu je investicija u te konkretne stanove pametnija i isplativija od investicije u bilo koji drugi stan bilo koje druge firme koja prodaje stanove? Kupiti i rentirati? Izmislio si toplu vodu?

Nemate stvarno razloga za takvo ponasalje,ja vam se unapred izvinjavam ukoliko sam vam na bilo koji nacin naneo stetu postavljanjem ove teme,jer mi to nije bila stvarna namera.
Posto vidim da ste jako kreativni i sposobni predlazem da svoj talenat usmerite u pravom smeru,da nesto konkretno radite.
U tom smislu javite se na vec poznate telefone,mozda smo u prilici da vam ponudimo saradnju na obostranu korist i zadovoljstvo.
Steta je da takav talenat trosite na ometanje drugih (koji nesto rade)
kada ste vi ocigledno sposobni da mnogo uradite i za sebe a i za druge,
jasno je iz prilozenog da se nerazumete u konkretnu materiju,
ali je i jasno da ste dosta talentovani da nametnete svoje misljenje, najsrdacniji pozdrav.

Castle hvala na ponudi, ali skup sam ja za vas:wink:
Btw u pomenutu materiju se razumem izuzetno, radim u firmi koja se bavi rentiranjem nekretnina i raspolažemo sa cca 250 000m2 na skoro 2000 lokacija.
Da, dobro si pročitao;-)
Bez nervoze, i sad te ljubazno molim da ne vredjaš inteligenciju moju ili ostalih članova, verujem da ta vaša firma ume puno bolje da predstavi ono što nudi, već sam ranije napisao da vam je sajt vrlo dobar, ali ne zaboravi koliko procenata ljudi u srbiji koristi internet, a tek koliko je mali broj onih koji putem interneta traže nekretnine.
Da ne širim priču: kampanja, poruka(istinita, jasna, ubedljiva) i "otvorite" se malo:wink:

@ delboy011

Mislim da su to veoma razlicite kategorije,ali kako god kazete.
Rentiranje vec izgradjeninih objekata i posredovanje pri svemu tome i izgradnja novih objekata je definitivno razlicita kategorija i sam marketing za iste se u mnogo cemu razlikuje.Sto se tice toga da li smo mogli bolje, mogu da prosude svi koji su imali prilike da prate nase emisije na Art tv Kultura stanovanja,ja sam i dalje misljenja da je formum krstarice dosta posecen i da moze na jedan specifican nacin da promovise posao koji pripremamo,pogledaj nas sajt za par dana bice 20 minuta emisija sa Art tv mozda promenis stav ili bar ublazis isti,Bg je veliko trziste i svako moze da pronadje sebe .
Stvarno nema nervoze,niti zelim da bilo kome time pricinim nekakvu stetu ili nekog da uvredim,u tom smeru ponuda i dalje stoji ukoliko ste za saradnju javite se na vec poznate telefone,mislim da gresite po pitanju solventnosti naseg preduzeca,ako ste pogledali sajt mogli ste da vidite da trenutno pripremamo izgradnju objekta od 7.775 m2 nad zemljom i 5.000 m2 ispod placa od 25 ari koji se nalazi u centru Beograda u zoni A1.Veliki pozdrav.

Castle, samo vi vredno radite i dalje, mene je samo malo iritirala ova tema, mislim i dalje da je nesrećno sročena, ali ok:wink:
pametno ivestirate vi koji imate lokaciju sagradite i prodate stanove. Onaj koji kupi stan, ukoliko ne kupuje 10 stanova za rentu, ne investira - on troši. Umrtvio je svoj kapital, ali i zadovoljio svoju potrebu za stambenim prostorom.
Otud i moje primedbe.

ma pusti ga ne davi ga više, štas ga spopao... ne poznaje čovek pravila web-a i foruma :D

Castle, ideja besplatne reklame je super za onoga kome treba pažnja, kapiram, samo je treba osmisliti, baš kao i svaku drugu reklamu.

Forum je mesto za diskusije pa se treba u skladu s tim i ponašati ;)

Betty:
ma pusti ga ne davi ga više, štas ga spopao... ne poznaje čovek pravila web-a i foruma :D

Castle, ideja besplatne reklame je super za onoga kome treba pažnja, kapiram, samo je treba osmisliti, baš kao i svaku drugu reklamu.

Forum je mesto za diskusije pa se treba u skladu s tim i ponašati ;)

U redu,pridrzavacu se toga.
Namera mi je bila da cisto kroz jedan dijalog primenimo mali analogni marketing,
ili marketing od usta do usta itd,
formum krstarice time ostaje znacajan sa aspekta da sve vazne teme idu preko njega a sam pokretac teme, time moze da napravi sebi jedno manje ispitivanje trzista itd.
U svakom slucaju hvala na ljubaznosti.

DellBoy-011:
Dobro, evo diskutovaćemo, ali i praviti besplatnu reklamu:-D
ja sam gledao vaš sajt www.castleeng.net i zanima me da li imate sve neophodne dozvole i saglasnosti:-D
Takodje me zanima koji su vaši brojevi telefona:-D

Imamo resen Imovinsko pravni osnov,
saglasnost zavoda za zastitu spomenika kulture,
Akt o Urbanistickim uslovima,sve projekte i saglasnosti
i cekamo pravosnazno Odobrenje za izgradnju da pocnemo sa rusenjem iskopom i izgradnjom,zato jos ne idemo sa toliko agresivnom reklamom.U principu bice oko 100 stambenih jedinica tako da na vreme treba pripremiti teren,a kako mi se cini svakom ko je korisnik interneta, najlakse da sve sto ga interesuje i potrazi na netu,tako da u tom smislu kroz ove diskusije moze ali bez neke zloupotrebe istog da se dodje do korisnih informacija,drago mi je svakako sto se vi interesujete za rad naseg preduzeca.
Nasi brojevi telefona su 011/33 73 642 i tel.fax. 011/33 73 856
Svakog radnog dana od 09-17 h,pozdrav.

DellBoy-011:
Castle, samo vi vredno radite i dalje, mene je samo malo iritirala ova tema, mislim i dalje da je nesrećno sročena, ali ok:wink:
pametno ivestirate vi koji imate lokaciju sagradite i prodate stanove. Onaj koji kupi stan, ukoliko ne kupuje 10 stanova za rentu, ne investira - on troši. Umrtvio je svoj kapital, ali i zadovoljio svoju potrebu za stambenim prostorom.
Otud i moje primedbe.

Teoriski vi ste tu u pravu,ali mislim da je u praksi malo drugacije,evo zasto.
Ukoliko imate neki skromni kapital koji pametno zelite da investirate a svi su nesto skloni da kazu kako imaju ustedjeno approximately 30.000 eura, vi kupite u predprodaji malu garsonjeru,kada objekat bude gotov vi istu prodate i zaradite oko 25% od ulozenog ,pa onda opet kupite manju garsonjeru i tako matematickom progresijom postanete jednog dana veliki investitor.
Ili malo procesljate sta je Dup-om predvidjeno da se gradi od objekata na interesantnim lokacijama,zatim nadjete onog ko tamo zivi u tim trosnim kucicama a zeli istu da proda,kupite jednu takvu udjericu i cekate investitore, koji svakodnevno salju svoje terenske radnike da popisuju vlasnike sa takvih lokacija.Oni vam ponude uvecanje za 25-30%od postojece kvadrature i plus niste obaveznici PDV i ostalog jer u praksi to pada na teret investitora.Cim radovi odmaknu vi izadjete na trziste sa tom nekretninom prodate istu i zaradiliste najmanje oko 30% od ulozenog,pa onda opet ispocetka...
sto priznacete i nije tako lose, zar ne.Ne postaje se investitor samo nasledstvom ili kreditom banke, uz dosta rada malo srece i neke druge vrste pomoci svako od nas moze da dosanja americki san,verujete mi.Oni koji su dosli u ovaj grad sa jednom torbom i praznim dzepovima, poseduju sada pola ovog grada za razliku od onih koji su ovde rodjeni ,
znate zasto je to tako, jer nemamo ambiciju a sve nam je tu ispred nosa,samo treba da ..

Back