Investicija koja ce spasiti Srbiju

istina bas sam za NG bio u Italiji , ono nije mi prvi put al ranije nikad nisam pio espreso tamo , do ovog puta , i sta reci ,naspram naseg ko dupe i oko :roll:

Ma bice i kod nas , doduse na manjem broju mesta . Al ta ORGANIC kafa 100% arabika iz Etiopije je cudo jedno , a znam da dolazi kod nas . INace , pio sam je u Dubaiju u jednom straobalnom hotelu . Cudo kako je dobra .

Poslednja izmena:
Kosta kofi u Srbiju ulaže 720.000 €
09:01 | Izvor: Beta
Beograd -- Lanac kafeterija Kosta kofi (Costa Coffee) planira da u 2009. godini u Srbiji otvori sedam kafeterija, u koje će biti uloženo 720.000 evra.

Taj lanac u Srbiji ima 14 kafeterija, koje su otvorene od leta 2007. godine, kada je počeo da radi u Srbiji. Kompanija Delta sport iz Beograda ima franšizu za Kosta kofi u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Hrvatskoj i Sloveniji.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2009&mm=05&dd=04&nav_id=358707

Kosta i Starbak su najveci lanci kafeterija u svetu......i ok je da se i ovde moze popiti zaista dobar kapuchino ili espresso..............

Samo , treba znati da je fransizu za srbiju kupio gazda Misko, ( ko bi drugi )....:D

Misko te hrani, Misko te poji, Misko te oblaci , Misko te vozi, MIsko te leci, Misko ti prodaje novine............Ma, Misko je car......:super::super::super:

Samo jos da srbistan preimenuje u delta diznilend.......:roll:

59570090047f0bcba7e6df763597692_big.jpg

Back