Citajuci ovaj forum(pogledaj temu na sex i ljubav) brak nije nikakva prepreka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nije mi neki stav, bila sam malko ironična. Ali nisam ni mislila na sebe ili ostale ljude kojima je ovakvih stvari preko glave. Pogledaj te devojčice od 12 koje navedoh. Ne sve, naravno. 15-ogodišnjakinje izlaze u diskoteke obučene (obučene?!) kao njihovi Grand idoli, samo na -5, pegla brate.vd:Lexa, ovaj put se ne slažem sa tvojim stavom.
Sve je stvar izbora.
Ko te zaboga tera da izgledaš kao prosečna sponzoruša.
To što se ja ili ti ne slažemo sa stavovima većine je samo njihov a ne naš problem.
Čisto razgovora radi, pretpostavimo da ja Boga stvorio ženu koja ne ume da kuva. Ne, dakle, samo muškarca koji se gadi na prljave sudove, već eto ženu. El ona onda ne treba da se uda? Mislim, ako je van pameti očekivati od njega da, eto, kuva, recimo...Aleksa76:Ja licno nemam problema da usisam, da bacim smece, ma ne mrzi me ni da peglam decije stvari...ma sve moze..ali neeeeeeeeecu u kuhinjuuuNe umem da kuvam, ne volim da perem sudove..(od kako kupismo masinu za pranej sudove ne volim ni da redjam prljave sudove u masinu
)
Pa naravno, ako je tako ima li smisla da i ti ideš sam? Ako već ima masa kesa koju jedan čovek prenosi sat vremena? Lepo povedeš porodicuAleksa76:Hanibal, ja nedam mojoj zeni da ih tegli, stvarno!
Zao mi da ih tegli, majke mi. meni sieku prste maximalno..a volim da su njoj ruke nezne
ne shvati me pogresno, svakom svoj zibor..ja licno nedam mojoj da ih tegli
Ne kažem ja da je mašina loša stvar, ko ima uslova i ko se organizovao sa njom kako treba - samo napredAleksa76:Lexa, a bacanje smeca?
Nije bas najcistiji posao a ja ga radim
Pranje sudova-masina za pranje sudova
A ko se smrzava kada se auto pokvari zimi i treba 2h biti kod majstora?
A masina za pranje sudova..p redjas u nju posle svake klope, posle svakog ****...i ne brini, kuhinja izgleda uredno a masina se zatvori
Nakon 2-3 dana je puna...i ukljucuje seMilina, veruj
Hahaha, ja tako sa mamomAleksa76:Ja sam u prodavnici onaj koji mirno koraca iza lepse polovine gurajuci kolica..ona zastane-ja zastanem...i sve tako dok ne dodjemo do dela za ****...tada sam malo zivahniji...![]()
helen to je onaj sto lomi kost po kost ako ga prevaris,je l si i dalje sigurna?Hellen:Штета што си већ ожењен....
hanibal77:helen to je onaj sto lomi kost po kost ako ga prevaris,je l si i dalje sigurna?![]()
Ма, само нек ме држи ко мало воде на длану, бићу му верна до гроба и родићу му петоро деце! :wink:hanibal77:helen to je onaj sto lomi kost po kost ako ga prevaris,je l si i dalje sigurna?![]()