Invazija zombija

e j**e mi se za to sto smaram al' mi mnogo idu na zivce cure koje opisujem kao zombije jer se stalno lome na stiklama (mislim, kad izadju uvece) i nmg ni da hodaju normalno, a to bi nekom trebalo da bude,xm, sexi, privlacno?
znaci, idu onako nikakve, lagano balansiraju, a krive se kao zombiji i samo fali da ispruze ruke i da mrmljaju nesto i da budu pravi zombiji (ruke su nazalost, zauzete jer moraju da se pridrzavaju za drugaricu koja takodje spada u ovde opisane)

e sad, dragi moji prijatelji teen forumasi, kako vi gledate na to?
curice, sta pomislite kad gore opisano stvorenje prodje pored vas?
momci, kako ih vi dozivljavate?
je l' ste imali bliskog kontakta sa njima?
ak' niste da li biste?
ili vam ne smeta to sto cura ne moze da hoda k'o covek?

p.s. to su uglavnom one iste cure koje bacaju lom para na gardrobu i sminku pa se uvece stekaju prisutnim kavaljerima i jjebacima za pice

ja takve baš i ne viđam... a i ne sviđa mi se termin zombi za to... zombiji s mi pre amebične, dosadne, apa drapa smaračice... al sstvarno uglavnom žene i devojke viđam na štilama hodaju normalno i iskusno na njima... to možda klinke enke wannabe ribe al u moje vreme recimo u OŠ ne pamtim da ej iko nosio štikle a danas nemam dodir sa istima... tako da šta da kažem...

e j**e mi se za to sto smaram al' mi mnogo idu na zivce cure koje opisujem kao zombije jer se stalno lome na stiklama (mislim, kad izadju uvece) i nmg ni da hodaju normalno, a to bi nekom trebalo da bude,xm, sexi, privlacno?
znaci, idu onako nikakve, lagano balansiraju, a krive se kao zombiji i samo fali da ispruze ruke i da mrmljaju nesto i da budu pravi zombiji (ruke su nazalost, zauzete jer moraju da se pridrzavaju za drugaricu koja takodje spada u ovde opisane)

ak' niste da li biste?

p.s. to su uglavnom one iste cure koje bacaju lom para na gardrobu i sminku pa se uvece stekaju prisutnim kavaljerima i jjebacima za pice

podrzavam....devojka sa stiklama izgleda lepse...ako zna da hoda...sad ima dosta njih kojima to bas i nije jaca strana...al ih izvlaci ostalo...

Pa kako da znaju da hodaju cim stanu na stikle? Moraju malo da balansiraju u pocetku... Bolje da se lome sa 13-14 nego sa 25 godina...Ne volim stikle iz razloga sto su mi stvarno neudobne, ali nemam nista protiv ko moze da podnese to nabadanje, ako je njoj lepo na stiklama, meni jos lepse u patikama :D

meni se jednom stikla od 10 cm,tanka kao dusa djavolova,zaglavila u nekim resetkama,i da nije bilo nekih snaznih momaka,ostala bih ili bez noge ,ili bez stikle.
Od tada,stikle jedino od kapije do taksija,i na zeljenoj lokaciji(: ,pa zato ni nemaju neku priliku da vide kako se gacam u njima.

alo imbecilu

imaju veze sa temom

odgovorih više nego jasno

:dash::dash::dash::dash::sad2::sad2::sad2:

izgleda da sam nekog pogodio u slabu tacku :per:

PS.

ovde je rec o klinkama, srednjoskolkama, koje svakako da ne umeju da hodaju na stiklama :rtfm:
podforum "tinejdzeri" i neko ovde govori o pravim sponzorusama :rotf::rotf:

Identicno kao kada bi se na seminaru "Zastava automobili" govorilo o Mercedesovoj A klasi

bez komentara ...

ak' niste da li biste?

Predrasude, predrasude, predrasude....kontradiktornosti, kontradiktornosti, kontradiktornosti....

Znam da hodam na stiklama bolje od pola tih cajki, a niko mi ne veruje jer niko ni ne moze da me zamisli u njima, onda kad ih silom prilika obujem, gledaju me ko vanzemaljca, a umem u njima i da igram i da trcim, ali ne volim ih-ravno je ravno...
A one koje ih stalno nose...pa, nemam komentar sem da su blesave, ali kako hoce, ne tice me se.

Znam da hodam na stiklama bolje od pola tih cajki, a niko mi ne veruje jer niko ni ne moze da me zamisli u njima, onda kad ih silom prilika obujem, gledaju me ko vanzemaljca, a umem u njima i da igram i da trcim, ali ne volim ih-ravno je ravno...
A one koje ih stalno nose...pa, nemam komentar sem da su blesave, ali kako hoce, ne tice me se.

ja sam ih obula za matursko...prvi i poslednji put.....
mada cu ih nositi.....ali kada budem imala dovoljno godina....:)

Back