Da.Sećem se jednog slučaja negde oko 2010 godina godina manje.Čovek je oboleo od jednog oblika epilepsije koji dovodi do povremenog potpunog gubitka svesti.Odbijen je za invalidsku.Na žalost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Sećem se jednog slučaja negde oko 2010 godina godina manje.Čovek je oboleo od jednog oblika epilepsije koji dovodi do povremenog potpunog gubitka svesti.Odbijen je za invalidsku.Na žalost.
Užas.Da.Sećem se jednog slučaja negde oko 2010 godina godina manje.Čovek je oboleo od jednog oblika epilepsije koji dovodi do povremenog potpunog gubitka svesti.Odbijen je za invalidsku.
Nemam odgovore na tvoja pitanja samo me cudi da je proslo puno dana bez komentara.Da razbijemo monotoniju,dok cekamo resenja mogu vam predloziti da tvoja majka iz pio fonda uzme pin za elektronsko pracenje obracuna i prikaz uplacenih doprinosa.Mozete i priblizno da izracunate visinu penzije.pozdravDobro veče, evo iskustva moje mame: čekala je poziv na komisiju oko 3 meseca, dobila Rešenje o potpunom gubitku radne sposobnosti 2 nedelje nakon komisije, pa još oko 3 nedelje je čekala da rešenje stigne i kod poslodavca. Tada je odjavljena i doneto Rešenje o prekidu radnog odnosa usled gubitka radne sposobnosti. Sutradan predala svu dokumentaciju u PIO, i čeka već više od mesec dana na to Rešenje o visini penzije. Takođe, čeka i dalje na isplatu otpremnine (državni posao), iako je radni odnos zaključen pre oko mesec i po dana.
Kakva su skorija iskustva sa dužinom čekanja tog Rešenja o visini penzije? Da li stvarno pomaže učestalo zvanje? I ako je neko, iz državne kase () dobijao otpremninu, koliko je na to čekao?
Dobar dan , moj primer je da stvarno pomaze kada zovete ,da ne kazem da budete dosadni.Stiglo mi je resenje za oko mesec dana a pre toga su mi rekli -nemojte vise da zovete i ocekujte ovih dana resenje.Sve zavisi i od ljudi koje zovete ali ima i korektnih ljudi.PozdravDobro veče, evo iskustva moje mame: čekala je poziv na komisiju oko 3 meseca, dobila Rešenje o potpunom gubitku radne sposobnosti 2 nedelje nakon komisije, pa još oko 3 nedelje je čekala da rešenje stigne i kod poslodavca. Tada je odjavljena i doneto Rešenje o prekidu radnog odnosa usled gubitka radne sposobnosti. Sutradan predala svu dokumentaciju u PIO, i čeka već više od mesec dana na to Rešenje o visini penzije. Takođe, čeka i dalje na isplatu otpremnine (državni posao), iako je radni odnos zaključen pre oko mesec i po dana.
Kakva su skorija iskustva sa dužinom čekanja tog Rešenja o visini penzije? Da li stvarno pomaže učestalo zvanje? I ako je neko, iz državne kase () dobijao otpremninu, koliko je na to čekao?
После другог, трећег неуспешног покушаја тражи шефа. Сви они имају неког од кога цвикају.