KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.755
Речено ми је да требам да оперишем дебело црево где би било одстрањено 70 см дебелог црева. Да ли због тога морам да идем у пензију иако сам и даље радно способан ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све је урађено то. Крајем јануара ми заказују операцију. Него ме сад плаши да по сили закона морам у пензију а ја ко коњ и даље могу да радим.Sećam se da su ti ovde forumasi rekli da se ne igraš sa tim, da ne kasniš, i da nađeš vrhunske lekare . I da obaviš sve moguće medicinske pretrage .
Pa radićeš kući čoveče , ako ništa taksiraj .Све је урађено то. Крајем јануара ми заказују операцију. Него ме сад плаши да по сили закона морам у пензију а ја ко коњ и даље могу да радим.
Равно 0,7 метара !verovatno je 70 mm??? a ne 0.7 metara?!
То треба да одлучи медицинска комисија!Речено ми је да требам да оперишем дебело црево где би било одстрањено 70 см дебелог црева. Да ли због тога морам да идем у пензију иако сам и даље радно способан ?
Речено ми је да требам да оперишем дебело црево где би било одстрањено 70 см дебелог црева. Да ли због тога морам да идем у пензију иако сам и даље радно способан ?