Intuicija???

hanibal77:
ja imam intuiciju za smrt
naime vec vise puta poslednji put kad sam videla neku osobu zivu nisam mogla da ih gledam u oci,neki cudan osecaj ,ne mogu da vam objasnim ali ja samo spustam pogled i izbegavam tu osobu nesto mi daje nelagodu i bezim od te osobe i posle je vise nikad ne vidim!!!prvi put kad mi se to desilo rekla sam da sam u dedinim ocima videla smrt
i posle nekoliko dana ili nedelja su ti ljudi umirali
da li je to intuicija ili se plamen u ocima stvarno gasi a ja sam to videla ne znam...je l ima jos neko s ovim?
ja sanjam.
i uvek sanjam, nešto oko sahrane te osobe,
ili nekog skupa, gde se priča o toj osobi, a ta osoba nikako da se pojavi...
to se ponovilo već nekoliko puta. te mogu da kažem da ima veze.
inače sanjam ćaleta kada treba da doputuje,
on živi u inostranstvu i nikada se ne javlja kada će doći, ali mene ne može da iznenadi;)
samo ga pozovem i pitam kako si putovao:p

samuraijack:
Kad imam dve stvari na pameti i treba jednu da upotrebim, iskoristim, treba jednu da izaberem obično izaberem pogrešnu. Bedak!
Neznam da li će mi ove persone priznati ovaj primer za intuiciju ali evo: Idem sa drugarom kroz C Market na NBGD-u u kom sam inače prvi put a on je hiljaditi put tu, i gledamo šta nam treba, treba nam sok, ja krenem gde me "osećaj" vodi da se nalazi taj sok, ono sok na trećoj srtrani.
Aj šta nam dalje treba, vino, ja krenem opet na neku šestu stranu i još jedared tako i on kaže "Daj bre gde me to vodaš bre"! (inče je i on idiot pošto pušta da ga ja vodim). Tako da ja stvarno nemam "osećaj za filing"!
a sto se toga tice i ja isto
kad se izgubimo moj predlog za nalazenje puta obicno bude na potpuno suprotnoj strani od prave:lol:

Svako od nas je poseduje samo je ne koristimo svi, tj. ne znaju svi da je prepoznaju. Kazu jedino ispravno je ono prvo na sta pomislimo u datoj situaciji, ma koliko to izgledalo nerealno i nelogicno. Znaci podsvest nam salje signal u vidu trazene informacije. Zasto je onda odbaciti ? Procitajte KNJIGU OSECANJA od ASTROGORA.

Borg_Queen:
pa chovek je skup iskustava, e sad poshto ih je mnogo svi ti podaci nisu direktno dostupni svesti ali oni postoje, chovek pamti racionalno i emotivno, npr u odredjenoj situaciji ako je ishod bio losh, ti cesh zapamtiti i kako si se loshe osecala, pa kad se ponovo nadjesh u slichnoj, emotivno cesh se podsetiti, ali samih situacija ne...i tako se javlja "osecaj" iliti intuicija.... tako se meni chini...
nijedno iskustvo btw nije chisto racionalno ili chisto emotivno, tako da reci da je intuicija sadejstvo pomenuta 2, nishta nisi rekao jer to vazi za sve.

Ok,prihvatam,donekle!
Ali sta cemo sa onima koji su mnogo mladi,a javlja im se taj osecaj zvani intuicija??
Sadejstvo cega kod njih postoji?

hahaha ako izmislim da moram hitno da palim jer sam zaboravila da iskljucim ringlu znaci da sam nesto "osetila" :lol:
jao majke mi tako prosle godine sa mojom babom,nisam htela ni da se slikam s njom,prisilila sam sebe bukvalno da odem kod nje malo da pricamo same...

Back