Introdukcija (to znači predstavljanje)

šta ima,gura se:rotf:
gura bogami,mora se,kako drukčije

nešto lažeš, metalostrugar ne može biti srca krhkoga
ja nikad nelažem.sram te bilo poštovana maco!

Da li ste Vi gospodine A.A.J. u srodstvu sa nekom @tamara blagojevic ili @poljo privrednik :andjeo: ?

:ceka:
zaista jesam,kako ste to znali poštovani birde? naime, tamara mi je bratanica a gospodin poljo privrednik pastorka. očekuje se još samo dolazak tamarinog brata od tetke a mog praunučeta Mrklog Mraka pa da familija bude podpuna! ali nažalost pak naime on je trenutno sprečen da dodje,zaglavio mu se voz u krasnojarsku te će stići izgleda tek početkem januara sledeće godine..ali bože moj,vredi čekati njegov dolazak! :hej:

Koje ti je mišljenjo o Aleksandru Vučiću?
moje mišljenje je to da je on unazadio i uništio srbiju kao nijedan predsednik pre njega.sramota je što smo dozvolili da nas zajaše takav jedan psihopata i ne silazi 13 godina!!! dotakli smo dno kao društvo.svako dobro. nadam se da se slažeš s mojim mišljenjem o dotičnoj spodobi,poštovana rejčel?

moje mišljenje je to da je on unazadio i uništio srbiju kao nijedan predsednik pre njega.sramota je što smo dozvolili da nas zajaše takav jedan psihopata i ne silazi 13 godina!!! dotakli smo dno kao društvo.svako dobro. nadam se da se slažeš s mojim mišljenjem o dotičnoj spodobi,poštovana rejčel?
e sad me zajeba ko nikad, svaka cast :lol:

Bravo Tamara!

e sad me zajeba ko nikad, svaka cast :lol:
nerazumem,kako to mislite poštovani ratko
Drago mi je što smo se introduktirali :mrgreen:
i meni mi :zaljubljena:
nisam ja tamara nego avram aleksijević poznatiji po nadimku juntuz,uos talom piše lepo,plašim se da ste me pomešao sas neko poštovani edvarde :cistinaocare:
Dobro curice malena suknjica ti šarena, opet da te prebacim negde? :kpozdrav:
kako to mislite poštovani ibrahime

Back