avram aleksijević juntuz
Obećava
- Poruka
- 64
pozdrav svim ljudima dobre volje i krhkog srca. ovde čuveni peloponeski metalostrugar i palikuća iz zaječara avram aleksijević zvani juntuz. svako dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav svim ljudima dobre volje i krhkog srca. ovde čuveni peloponeski metalostrugar i palikuća iz zaječara avram aleksijević zvani juntuz. svako dobro.
gura bogami,mora se,kako drukčiješta ima,gura se![]()
ja nikad nelažem.sram te bilo poštovana maco!nešto lažeš, metalostrugar ne može biti srca krhkoga
zaista jesam,kako ste to znali poštovani birde? naime, tamara mi je bratanica a gospodin poljo privrednik pastorka. očekuje se još samo dolazak tamarinog brata od tetke a mog praunučeta Mrklog Mraka pa da familija bude podpuna! ali nažalost pak naime on je trenutno sprečen da dodje,zaglavio mu se voz u krasnojarsku te će stići izgleda tek početkem januara sledeće godine..ali bože moj,vredi čekati njegov dolazak!
Koje ti je mišljenjo o Aleksandru Vučiću?mora,kako drukčije,znaš ti gde je krasnojarsk..čak u ukrajini odprilike..
poštovani džoni obratite pažnju na rečnik,ovo i deca čitaju.svako dobro.
moje mišljenje je to da je on unazadio i uništio srbiju kao nijedan predsednik pre njega.sramota je što smo dozvolili da nas zajaše takav jedan psihopata i ne silazi 13 godina!!! dotakli smo dno kao društvo.svako dobro. nadam se da se slažeš s mojim mišljenjem o dotičnoj spodobi,poštovana rejčel?Koje ti je mišljenjo o Aleksandru Vučiću?
e sad me zajeba ko nikad, svaka castmoje mišljenje je to da je on unazadio i uništio srbiju kao nijedan predsednik pre njega.sramota je što smo dozvolili da nas zajaše takav jedan psihopata i ne silazi 13 godina!!! dotakli smo dno kao društvo.svako dobro. nadam se da se slažeš s mojim mišljenjem o dotičnoj spodobi,poštovana rejčel?
Bravo Tamara!moje mišljenje je to da je on unazadio i uništio srbiju kao nijedan predsednik pre njega.sramota je što smo dozvolili da nas zajaše takav jedan psihopata i ne silazi 13 godina!!! dotakli smo dno kao društvo.svako dobro. nadam se da se slažeš s mojim mišljenjem o dotičnoj spodobi,poštovana rejčel?
nerazumem,kako to mislite poštovani ratkoe sad me zajeba ko nikad, svaka cast![]()
i meni miDrago mi je što smo se introduktirali![]()
nisam ja tamara nego avram aleksijević poznatiji po nadimku juntuz,uos talom piše lepo,plašim se da ste me pomešao sas neko poštovani edvardeBravo Tamara!
kako to mislite poštovani ibrahimeDobro curice malena suknjica ti šarena, opet da te prebacim negde?![]()
Mislim daklem postojimnerazumem,kako to mislite poštovani ratko
Postoje jednobojne i šarene suknje, zbog rime se uklapala šarena, poštovanikako to mislite poštovani ibrahime
Reče plavuša i nestaMislim daklem postojim
Samokritična si nešto danas?Reče plavuša i nesta![]()
Uvek sam al ne dozvoljavam da se primetiSamokritična si nešto danas?![]()
Aaaaa krenula da se farbašUvek sam al ne dozvoljavam da se primeti![]()
Šatiram se i pravim se pametnaAaaaa krenula da se farbaš![]()