Intimno, javno, (ne)moralno

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
obecala sam po temicu dnevno :)

ova je nastala potaknuta eshovom :heart: reci ili ne reci prevarenom, a onda naleti reklama - miroslav ilic nece da prizna sina i oterao lepu brenu da mu se skine s q..ca

vanbracni i seks van veze postoji od kada postoji i sveta
kad smo mladi i ludi verujemo u - od sad pa do kraja zivota, ti si moja srodna dusa, niko ne sme da te takne sem mene, ako me prevaris to je kraj itd
nekad se prevara desi iz dosade, nekad iz strasti, nekad iz ljubavi..nekad se zavrsi sa posledicom - napravi se dete.
nekad brak i veza puknu, pa se formira nova porodica, nekad strast iste sekunde ispari kao sto ispari i donor sperme
nekad majka nastavi zivot sa uspomenom kojoj nikad nece da otrije ko je otac, nekad se nesto desi zbog cega pozeli da posle 30godina njeno dete upozna bioloskog oca

sve je to zivot
ono sto meni nije jasno je nemoralnost medija
odakle nekom pravo da razvlaci neciju intimu po naslovnim stranicama zute i dnevne stampe?
kad je srbija otisla u Q pa nam je stiglo ono najgore sa zapada i je postalo svakodnevica kad se nekaznjivo neciji zivot razvlaci i unistava
jel je ceo svet postao jedan odvratan rijaliti sou?

pa znam za ono i najgora reklama je reklama, ali on ipak ima skoro pa 70god..tesko da mu je nesto potrebna reklama

paznja medija je jedno, a ovo ulazenje u analne delove je drugo

Када им у медијумима приказују концерте, свадбе, срећну заљубљеност, како износе бебу из породилишта, где летују, зимују, шта возе од кола, где држе концерте и имају тезге, у ком иностранству им деца иду у школе, то је у реду.
Када им у медијумима објаве да су у свађи са тим и тим, да се разводе, да имају ванбрачно дете, е то је "задирање у интиму"...:lol:

Mali i mama mu hoće pare,neće ovaj još što godina živeti.svakako nisu došli da se druže.i nije miroslav plasirao tu priču nego oni,jer verovatno što se diže veća prašina,to će biti i više para.meni samo nije jasno sta breni treba da se meša.

Mali i mama mu hoće pare,neće ovaj još što godina živeti.svakako nisu došli da se druže.i nije miroslav plasirao tu priču nego oni,jer verovatno što se diže veća prašina,to će biti i više para.meni samo nije jasno sta breni treba da se meša.

Pa ako neko prizna da je otac već odrasloj osobi, to ne znači da mora da mu ostavi imovinu u nasledstvo. Samo da kaže, jeste, ja sam ga začeo, nosi moje gene u sebi.Ili, nisam, dokazaću im da nisam.

...mislim da je najbolje udaljiti se od tih prica...Niko ne mora da kupi, o kome se radi ne mora da komentarise...nekada valja ocutati...ako predje svaku granicu dati jednu izjavu i to je to.
...ako ne zele u blato ne treba da se valjaju kao prasici u istom.

- - - - - - - - - -

Pa ako neko prizna da je otac već odrasloj osobi, to ne znači da mora da mu ostavi imovinu u nasledstvo. Samo da kaže, jeste, ja sam ga začeo, nosi moje gene u sebi.Ili, nisam, dokazaću im da nisam.

...mora, po pravu...sva deca, bracna i vanbracna su izjednacena po naslednom pravu...ako je ocinstvo utvrdjeno, dete ce naslediti jednako kao i njegova bracna deca.

Како су медији дознали за ту аферу? Нормално да ће да искористе све што могу.

afere postoje od kad postoji svet
ako je afera u vezi sa necim sto ugrozava stanovnike te drzave, naravno da treba da bude objavljena
ali ovo je intimna afera koja se tice samo njih i njihovih porodica
odakle nekome pravo da njihov privatan zivot razvlaci po tabloidima
neka njegova ex ljubavnica trazi neku moralnu satisfakciju, sta god..ali to na sudu, a ne u javnosti
ovo je blago receno uzas

ako je afera u vezi sa necim sto ugrozava stanovnike te drzave, naravno da treba da bude objavljena
neka njegova ex ljubavnica trazi neku moralnu satisfakciju, sta god..ali to na sudu, a ne u javnosti
ovo je blago receno uzas

Видиш да је у питању освета, он ју је шутнуо док је била у другом стању.

Цела ова фарса је освета.

Када им у медијумима приказују концерте, свадбе, срећну заљубљеност, како износе бебу из породилишта, где летују, зимују, шта возе од кола, где држе концерте и имају тезге, у ком иностранству им деца иду у школе, то је у реду.
Када им у медијумима објаве да су у свађи са тим и тим, да се разводе, да имају ванбрачно дете, е то је "задирање у интиму"...:lol:

vidi, kad neko dobije bebu, venca se, razboli se, umre
to su stvari koje se desavaju i koje zele da podele sa njima oni koji ih prate na javnoj sceni
jedno je i da napises clanak - vanbracni sin m. ilica zeli dnk analizu
i to je ok
ali ovo sto se nalazi po novinama je balgi uzas
slika nede ukraden na samrtnickoj postelji redzepove, miroslav ilic skida s q lepu brenu i ostale bljuvotine
da li je moguce da nam je moral toliko otisao nepovratno da ne postoji granica pristojnosti kad se neka vest objavljuje

- - - - - - - - - -

vi to citate, nemoj onda da pitas sta ce u medijima

ne citam, ne kupujem novine
prinudjena sam da procitam jer stoji na naslovnim stranama

Stvarno se u to ne razumem, ali zar nema samo neki obavezni deo, koji je minimalan? I da svaka osoba ima pravo da raspolaže svojom imovinom kako želi?

...imace pravo na nuzni deo koji je polovina zakonskog...imovina bi se delila jednako na zvanicnu zenu i svu dokazanu decu...ako bi iskljucio sina, ili sta je vec, taj sin bi dobio 1/8 celokupne imovine protiv oceve zelje...jedna polovina od 1/4 je 1/8...i to niko ne moze da mu ospori, nijedan testament...zato se zene slogiraju kada cuju za nezakonitu decu, jer ta deca dele sve kao i njihova...cist novcani odnos:lol:

ovo je blago receno uzas

Zašto je to užasnije od vesti da se neko razveo zbog strasne zaljubljenosti koju oseća prema xy i sada srećni žive zajedno ? Ili da se neko naprasno ugojio xy kg, ili da je naglo smršao, i sada je na granici anoreksije? Ili da letuje na x lokaciji, ispija koktele na plaži hotela y klase, dok se priprema za predstojeći nastup? Ili da osoba xy nije više seks simbol kao nekada, jer gazi upravo 80-u godinu života, sve sa fotografijom u kupaćem kostimu kao dokazom?

Mene je vise zgrozilo kada su objavili fotku gde se vidi intimna regija atleticarke kojoj je u sred nastupa pukao kostim. Ta fotgorafija se danima vrtela po drustvenim mrezama. Meni je to vece zadiranje u intimu nego ovo.

Realno, sta koga briga da li ima vanbracnog sina ili ne, da ne govorim o tome sto vanbracne dece koliko hoces. Ali da neki anonimus iznese svoju pricu, to ne bi prodalo novine. Ali ime M. Ilica bi. Oni sami moraju da budu spremni na takve stvari. Nela tuze novine za klevetu. Da ne pricam o armiji ljudi koja to cita i hrani se takvim tekstovima.

Back