C
chika_doktor
Gost
evo ja se sekiram, majke mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko da uzme kosilicu :?
ko da uzme kosilicu? :?
ma kakvo korenje i secko..
'ocu pustim :?
Da, a oće i nos da golicaju, pa da izazovu alergijsku kijavicu!
Ako pustiš dovoljno dugačke, moš i kao konac za zube da koristiš!![]()
Ma, zamišljaj Tonija Montanu kako je zabio nos u brdo koke i iskače sa M-16 na Kolumbijce...
Moj ginekolog kaže da su dlake opravdane ... i meni je logično da jesu. Štite te od raznoraznih bakterija i štite unutrašnju floru. Nije ti koža u direktnom dodiru sa npr. gaćicama, koje su prošle kroz razne praškove i sl.
Izdepilirane ribice?!!!! Misliš ono skineš joj svu krljušt?!!! Vau!!!! Da li i sex sa ribama spada u sodomiju?!!! Hm...![]()
...poklonish joj sheshir ,budesh fin prema njoj,ljubim ruke mlada damo ,kako ste danas,fini simpatichni i lepi ste kao i uvek ,.......................i kako ti se to vrati.......lepo rekoshe pravi mangupi shto si gori one sve bolje ...............ali ja stara bechka shkola ...............
![]()
A cveće?!! Nisi mi doneo cveće!!! A ni bombonjeru!!!! Kakav si ti kavaljer....Rekao si "Sedi ti tu lepo, čitaj knjigu, brzo ću ja, samo da optrčim jedan krug.." i "puf!" nestao u nepoznatom pravcu....A ujutru saznajem da si skidao krljušt kojekakvim ribicama.... Bolje nemoj da me ljutiš!!! Inače ćeš da spavaš u praznom bazenu. (smajli-koji-je-naprćio-nos-i-mnooogo-je-uvređen).
.....mir mir mir niko nije kriv ,evo tebi jedan cvetak lepi i milka sa keksom da mi se vishe ne ljutish a i naborace ti se to lepo lice .............pile moje ljutnjikavo,smeshkala si srce jednom kauboju .............;-);-);-).............stidim se shto sam bio neljubazan i odo u coshak .......![]()