cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
65 kila taman?
ja mislila previshe...
To je debelo. Poslao bih te na prinudan rad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
65 kila taman?
ja mislila previshe...
U ljubavi nema tajni. Bar za mene. Čuvam jedino tajne tajnog društva čiji sam član.
I DA IMAS 75 COVEKU NE SMETA .65 kila taman?
ja mislila previshe...
NICE GIRL .fak jea
NEMA VEZE SA SVADJOM O CEMU TI .Драгане, ајд, леба ти, искључи капс лок. Изгледа као да се стално свађаш.
А и по Правилнику Форума Крстарице то није дозвољено:
http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390&lang=
NEMA VEZE SA SVADJOM O CEMU TI .
DA NEMAS UMESTO UTOKE FLASU RAKIJE U RUCI KOKO .
S'POSTOVANJEM
DRAGAN
dobro koko opusti se malo , mozes lepo da mi kazes a ne da vadis zakonik sa paragrafima .Има везе са правилима постовања на Форуму Крстарице којима си дужан да се прилагођаваш уколико желиш да постујеш овде. По модераторској дужности обавеза ми је била да те опоменем, а очекујем од тебе да испоштујеш остале кориснике и да престанеш да ''вичеш'', јер се велика слова у оваквом виду комуникације сматрају викањем и свађом.
STA MISLITE O INTIMI: CUVANJE LJUBAVNIH TAJNI I DOZIVLJAJA KAO BLAGO .
---UPOZORENJE OZBILJNA TEMA -------------![]()
Gazdarice da li bi ti se svidjalo da svako zna u tvojoj okolini kako si dobra ljubavnica (sa detaljima )?Moja intima se odnosi prvenstveno na polje emocija... To sa seksualnim dozivlajima bas i nema neke velike veze...
Ne bi me ni izbliza opterecivalo onoliko koliko ti ocigledno ocekujes...Gazdarice da li bi ti se svidjalo da svako zna u tvojoj okolini kako si dobra ljubavnica (sa detaljima )?
Iz prve ruke od coveka koga volis (znas i sama kako su neki komunikativni) .
Stojis do sebe prava si nisam nista ocekivao ,postavis pitanje i sacekas , hvala ti sto sam te malo upoznao .:-)Ne bi me ni izbliza opterecivalo onoliko koliko ti ocigledno ocekujes...![]()