bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ako radis samo sa kesom morasNe voli niko da visi po salterima pogotovo gde su neprofesionalni i neljubazni .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako radis samo sa kesom morasNe voli niko da visi po salterima pogotovo gde su neprofesionalni i neljubazni .
Nisi me razumeo.Sada ne koristim telefon nego sajt. Ima oba nacina. Koliko kapiram ukidaju oba nacina 30.6
i uvode samo mobilnu aplikaciju.
Nadam se da je tako, ne mogu da zamislim da radim sa racunom na tom ekrancetu CPNisi me razumeo.
Ranije si sajt i aplikaciju mogao da koristiš nezavisno jedno od drugog.
Sada da bi koristio sajt moraš da se loguješ sa šifrom koju dobijaš kroz aplikaciju.
Bolje sa ljudima nego pomocu sugavih aplikacija ...i sam kazes ekrance .Ako radis samo sa kesom moras![]()
Mobi Banka ima neki mtoken, због тога и користим апликацију. Иначе шаљу SMS за активацију, иначе је брже преко токена.И јефтиније, јер се sms наплаћује.Danas mi je stigla poruka na viber da necu vise moci da koristim browser za pristup banci.
Mora smartfon. I sta sad, ako kao moj prijatelj nemam smartfon?!
Nadam se da moze, ako neko zna, da nece ukidati pristup preko kompa
Pogledajte prilog 1159936
propustio si sansu da okrenes ledja inteziZavrsismo konacno novi account. Brate mili lik ispred nas pola sata mu objasnjavala, mi zavrsili za 5 minuta. Fora mora tamo
jer tri papira treba da se potpisu ČP
Ja teško menjam bilo šta. Firmu, banku, ženu, operativni sistem čppropustio si sansu da okrenes ledja intezi