inteza banka nas bas voli

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bmaxa

Legenda
Poruka
70.808
Danas mi je stigla poruka na viber da necu vise moci da koristim browser za pristup banci.
Mora smartfon. I sta sad, ako kao moj prijatelj nemam smartfon?!
Nadam se da moze, ako neko zna, da nece ukidati pristup preko kompa :(
Screenshot 2022-05-26 at 01.22.25.png

Danas mi je stigla poruka na viber da necu vise moci da koristim browser za pristup banci.
Pogledajte prilog 1159936
Intesa je pukla samo je pitanje vreme kada ce se povuci iz Srbije.

Промени банку. Једноставно.
Moje pozitivno iskustvo je sa Postanskom Stedionicom i Komercijalnom bankom ,barem u mojem mestu.
Ljudi rade stvarno profesionalno i usluznost i ljubaznost ,sve.
A sto se tice samih tih aplikacija za banking nisam ljubitelj toga ,kada su u pitanje pare samo licna interakcija .

Pogledajte prilog 1159936

Naravno da ćeš moći i preko kompa, zašto nisi kliknuo da saznaš?

https://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/digitalno-bankarstvo/migracija

Čudi me da si tek sada to dobio, ja sam odavno u mejlu to dobila i prešla na novu aplikaciju.
Možda su videli da nisi prešao pa te podsećaju.

Zaebano je to u dalekim zemljama...gde je intesa odlicna za koriscenje..

Jer tamo zongliranje sredstava kao zastita odlicno funkcionise preko desktopa, naravno sa sandboxovanim i virtuelnim portabilnim browserima...

Medjutim, ako se koristi app, vec imas ogranicenje....mora negde net....pa ko zna kakav je programer, npr da te ne prepozna kao danski lidl umesto srpskog lidla.,...ili neke druge slicne kombinacije, npr kao bankock howadie bank...umesto intese...

Ne znam ni za jednu da nema to odrzavanje racuna.
Intesa nije imala za devizni....ali sad ne znam...

Komercijalna ne naplacuje ,onomad sam otvorio dinarski ....
Hmmm, mora nesto da je caka.....ili online naplacuju a guzve su im velike a mali broj ekspozitura, nesto mora da je caka..

Dosla nova firma u kraj i svi pitali jel pecenje besplatno ili naplacujete, i gazda resio da uvede placanje...
A inace u kraju ostale prodavnice ne naplacuju pecenje kupljenog mesa...
Ali su svi pitali , ko zna sta ce novi da uvedu....i tako se jedni uplasili tajnih troskova a drugi videli priliku da zaradjuju i tako je pocelo a koliko ce da traje ne zna se..

Naravno da ćeš moći da pritupiš sa računara, samo stari sajt neće više biti u funkciji
Odeš na https://www.bancaintesa.rs/, klikneš na "Prijava" i uloguješ se
E ne to nece biti u f-ji od 30.6. Moras ponovo da iskucas sve podatke i da zaboravis stari nalog.
A nova procedura je sa mobilnim telefonom i skaniranjem QR koda, pa neki pin i na kraju
ne znam da li moras sa telefona ili ce moci preko browsera? U svakom slucaju maltretiranje...
Jos nisam pristupio proceduri jer je smor...

E ne to nece biti u f-ji od 30.6. Moras ponovo da iskucas sve podatke i da zaboravis stari nalog.
A nova procedura je sa mobilnim telefonom i skaniranjem QR koda, pa neki pin i na kraju
ne znam da li moras sa telefona ili ce moci preko browsera? U svakom slucaju maltretiranje...
Jos nisam pristupio proceduri jer je smor...
Pa i sada se loguješ uz pomoć telefona
Traži ti ID korisnika koji imaš u aplikaciji i #withkey koji se isto generiše u aplikaciji
Nema razloga da ne možeš da pristupiš preko browsera

Ja sam prvi protivnik bespotrebnih novotarija, ali novi sajt i palikacija su funkcionalniji nego što su bili

Pa i sada se loguješ uz pomoć telefona
Traži ti ID korisnika koji imaš u aplikaciji i #withkey koji se isto generiše u aplikaciji
Nema razloga da ne možeš da pristupiš preko browsera

Ja sam prvi protivnik bespotrebnih novotarija, ali novi sajt i palikacija su funkcionalniji nego što su bili
Sada ne koristim telefon nego sajt. Ima oba nacina. Koliko kapiram ukidaju oba nacina 30.6
i uvode samo mobilnu aplikaciju.

Back