INTERVJU Janković: Opozicija nek ispita odakle Vučiću pare

Dolaskom ''opranih'' radikala na vlast na celu sa Vucicem dug Srbije je skoro dva puta uvecan ako se na to doda sve sta su prodali i poklonili prostom racunicom se moze izracunati kakvim novcem se po Srbiji gradi.
bojim se da kad padne cemo zateci veliko nista, i dno bez dna, da cemo poput crne gore i mnogo gore, pasti u ruke kinezima zbog kredita i dugova...

I na ovome se dobro zaradi..:D Jovanjica export-import

Es6AmToW4AIqj18.png

budi ljubazan, reci koja opozicija, ko?

Opozicija su svi koji se protive anticivilizacijskoj vladavini oznaškog zavičajnog klana.

Ali verujem da ti pitaš ko je rešenje.

Rešenje su Kralj i lustracija svih koji su tvorili vlast u poslednjih pola veka.

I onda sve lepo iz početka.

Посебно занимљив део интервјуа

Kosovo će biti odluka jednog nedoraslog čoveka

Кako biste ocenili poziciju Srbije pred nastavak dijaloga?

Delom zbog pandemije, delom zbog haosa koji je u SAD Bajdenu u nasleđe ostavio Tramp, a delom zbog ozbiljnih trvenja unutar EU, ne izgleda verovatno da će se ovaj „točak istorije“ zakotrljati narednih nedelja ili meseci, ali srednjoročno gledano svakako hoće. Objektivno, zastoj jeste donekle u našem interesu, posebno imajući u vidu Кurtijevu neglumljenu isključivost, koju ni Amerikanci neće lako slomiti. S druge strane, poluge Zapada za pritisak na Vučića malo su zarđale i čitava situacija je, ako ćemo pravo, za nas bolja nego u vreme kad je na sceni bio Holbruk, sa Кlintonovima i Madlen Olbrajt iza sebe, a sa likom poput Vilijama Vokera na terenu. Problem je, po meni, najviše u tome što je Vučić sam preuzeo sva ovlašćenja, tako da će sve što u kosovskom raspletu budemo preduzeli biti odluka jednog jedinog nedoraslog i deplasiranog čoveka.

Neće biti to njegova odluka.

Ne bi me čudilo ni to da je nešto već tajno potpisano ali je to neodrživo.

Što jaučeš?

Ja znam da je vama sve što je srpsko mrsko ali moraćete da shvatite da živite u državi koja se zove Srbija i koja neće više tolerisati vaše divljanje.
Ne prdi.
Meni je ono što je Srpsko mrsko?
Meni? Onom koji na sebi nosi dvije rane iz borbi za srpski narod preko Drine. Tri godine sam proveo dobrovoljno u vojsci republike Srpske, ranjavan buio na Ozrenu i Ilijasu.Kod mene je sve dokumentovano i potvrdjeno. Ja sam iz Srbije isao bez razmisljanja da pomazem Srpskom rodu, dok nije bas veliki broj dobrovoljaca bio u republici srpskoj od 1992 do 1995, svega 2-3 000 sto je procentualno manje cak od dobrovoljaca iz cg koji su preplavili hercegovinu.
Ti si verovatno prdeo pod jorganom tada u Srbiji (u suprotnom moraces da dokazes ovde da si ratovao za Srpski narod i zemlje) ili si bio malecki...

I sada ti meni pricas koji je pregurao ozren i ilijas, krvario gace po velikom minusu i svakojakom nevremenu kako mi je Srpsko mrsko?

Aj ne prdi...

Ne prdi.
Meni je ono što je Srpsko mrsko?
Meni? Onom koji na sebi nosi dvije rane iz borbi za srpski narod preko Drine. Tri godine sam proveo dobrovoljno u vojsci republike Srpske, ranjavan buio na Ozrenu i Ilijasu.Kod mene je sve dokumentovano i potvrdjeno. Ja sam iz Srbije isao bez razmisljanja da pomazem Srpskom rodu, dok nije bas veliki broj dobrovoljaca bio u republici srpskoj od 1992 do 1995, svega 2-3 000 sto je procentualno manje cak od dobrovoljaca iz cg koji su preplavili hercegovinu.
Ti si verovatno prdeo pod jorganom tada u Srbiji (u suprotnom moraces da dokazes ovde da si ratovao za Srpski narod i zemlje) ili si bio malecki...

I sada ti meni pricas koji je pregurao ozren i ilijas, krvario gace po velikom minusu i svakojakom nevremenu kako mi je Srpsko mrsko?

Aj ne prdi...

Reče lažni dragovoljac. :lol:

dobrovoljac u vojsci republike Srpske
nista kod mene nije lazno , oko toga sve je dokumentovano, mnogi ovde znaju za to i imali su uvid, ajde ti lepo na pvt da razmenimo dokaze i fotografije svog ranjavanog tjela u borbi za Srpski narod i da vidimo sta si ti to ucinio za Srpstvo.
Waldorf te je tako provalio da si postao predmet opšteg podsmeha.

Back