INTERNET

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yota

Aktivan član
Poruka
1.806
Prije neki dan,sa nekim likom,počeo da pričam,i uz priču,on reče,da mu je internet s.ebao brak,jer ga je žena zeznula sa nekim tipom sa društvene mreže!Kaže od kada je uveo internet u kuću,ona je celo vreme,ostajala do kasno i govorila da to nema veze,medjutim,on je 'pohvatao'poruke i video u čemu je stvar,ali da stvar bude gora,to je bio njegov drug!Ja sam rekao,da ne mora biti kriv internet,nego samo ona!Ostavio je nju,a decu vidja povremeno!Rekao je da čuva poruke,što je ona pisala,da pokaže deci dok odrastu!Ubedjen je da mu je krenulo naopako od interneta,mada ja nebih rekao,ali stvorila je sebi mogućnost,da brže dodje do veze i da učini ono što je učinila,da ga prevari,i to ne jedanput,kako on reče!Koliko internet utiče na takve stvari,šta mislite?

I autobusi su jako opasni, znam dve zene i jednog muskarca koji su svoje ljubavnike i ljubavnicu upoznali bas kod ponistaca karata za gradski prevoz a o poslu i radnom mestu da ne govorim, cak 90% prevara je sa kolegama ili saradnicima na poslu.
Ukinuti prevoz, ukinuti posao, ukinuti internet.

Da ali internet olakšava stvari,mislim...učila si u školi,povezanost prostorno udaljenih resursa,hahaha

I autobusi su jako opasni, znam dve zene i jednog muskarca koji su svoje ljubavnike i ljubavnicu upoznali bas kod ponistaca karata za gradski prevoz a o poslu i radnom mestu da ne govorim, cak 90% prevara je sa kolegama ili saradnicima na poslu.
Ukinuti prevoz, ukinuti posao, ukinuti internet.

nisam pomenuo autobuse,nego globalnu mrežu!

Ko hoće da vara - varaće. A, kada nešto hoćeš, onda ti se povod, kao sam povod, situacija i osoba, a i sam način (net, kafić, pijaca, kao pijaca, bla bla, neeeeeeevažno je...) samo "namesti" . Kao samo od sebe. Kao od "šale". A, kada ti nešto nećeš u životu, ceniš, voliš i poštuješ, ti to onda nećeš, ne želiš i ne razmišljaš o tome. I samo to, po meni, istina je. :) Znam i ja za takav slučaj...gde su njoj rekli, da su samo prijatelji....:) Kad ono, a ha ha... :) Tako da...Što bi rekli, naprosto...hođtapleri ostaju to - hoštapleri. Takav se radjaš. To se ne postaje. A, samo jednom te strefi. Dva puta, ne bi bilo "preživelih" .

Ko hoće da vara - varaće. A, kada nešto hoćeš, onda ti se povod, kao sam povod, situacija i osoba, a i sam način (net, kafić, pijaca, kao pijaca, bla bla, neeeeeeevažno je...) samo "namesti" . Kao samo od sebe. Kao od "šale". A, kada ti nešto nećeš u životu, ceniš, voliš i poštuješ, ti to onda nećeš, ne želiš i ne razmišljaš o tome. I samo to, po meni, istina je. :) Znam i ja za takav slučaj...gde su njoj rekli, da su samo prijatelji....:) Kad ono, a ha ha... :) Tako da...Što bi rekli, naprosto...hođtapleri ostaju to - hoštapleri. Takav se radjaš. To se ne postaje. A, samo jednom te strefi. Dva puta, ne bi bilo "preživelih" .

interesantno je da,evo koliko je nas na forumu?da smo svi u kontaktu,N.N.,i da zbilja olakšava,ali problem,kao što sam predočio,leži u njemu i njegovim shvatanjima,nije njemu kriv internet,kriva je ona,a internet je njoj kao takvoj omogućio prevaru!Ja lično nebi uradio tako,svojoj ženi,jer to bi bio čin izdaje,nekoga ko je uz tebe celog života!

interesantno je da,evo koliko je nas na forumu?da smo svi u kontaktu,N.N.,i da zbilja olakšava,ali problem,kao što sam predočio,leži u njemu i njegovim shvatanjima,nije njemu kriv internet,kriva je ona,a internet je njoj kao takvoj omogućio prevaru!Ja lično nebi uradio tako,svojoj ženi,jer to bi bio čin izdaje,nekoga ko je uz tebe celog života!

Ma, ljudi moji, problem je do njenog karaktera. Kao što rekoh već...ako ti nešto hoćeš drugo, drugačije, ovo, ono, peto, deseto, ti ćeš naći način da do toga i dodješ ili ne. Znači, nije njemu, tom tvom drugu net kao net skrajnuo brak, nego žena, koju je oženio. Očito ženi nije jača strana...vernost. A, ako je ona htela drugoga, veruj mi, nije ona morala preko neta da pokrene pricu sa njegovim drugom, to bi se svakako, ali svakako desilo, samo na neki drugačiji način. A, ako ti nešto n - e - ć - e - š, taman da joj se sto golih muškaraca prosulo pred njom, ona bi ostala verna svom mužu, da ga je volela. Ja verujem u odanost. Sve drugo su mi nebuloze, prazne priče, bljuvanje i najstrašnije zavlačenje. A, ako ti zaista nekoga voliš, umom, srcem , dušom i na kraju krajeva i telom, može tebi da padne neko drugi na pamet? Šanse nema. Shvataš? da nije našla preko neta, dofatila bi komšiju, ako ne komšiju, poslužio bi i mesar, onaj u trafici, bla, bla...shvataš? A, da ona nije htela, nema tog Boga oca koji bi je mogao na to naterati. nego, eto...ljudima je tako lakše valjda , pa pravdati se...za svoje ispade, niske nagone i lažne osećaje. Ali, dobro, svako zna svoje. Tako je..to je izdaja. Što bi rekli, je li bilo vredno/a/an toga/, jel jeste? :) E, neka je. Evo ti/je/ga...Na. I...da te moje oči ne vide. :) To je moj stav, kada su u pitanju prevare.

a da li si ti siguran u to da bi ga ona prevarila i da nema interneta?

možda i ne bi,možda bi je'prošlo',hahaha.Šteta je za brak i decu!Znao je da ustane iz kreveta,i da je pita,zašto svaku noć ostaje do kasno,pravdala se da piše poruke prijateljicama,učinilo mu se sumnjivo i proverio,aj da je jednu prevaru našao,tu sa drugom,nego još sa nekim tipom!

pa da l' se onda može reći da internet po difoltu nije kriv?

Kad sve sagledaš u globalu,internet preuzima deo tereta i krivice,jer se tu našao kao srestvo za uspostavljanja veze i prevare,ali gledajući posebno,ona je ta koja je to htela i upotrebila sredsvo koje je kako on kaže sam uveo u kuću!Možda je internet pokrenuo neko razmišljanje u njoj!Ja lično smatram da ima uticaja,ali opet najviše zavisi od osobe,do osobe!Internet ima uticaja,ali nije direktni krivac,zloupotrebljen je,a to znači,koliko je dobar,toliko je i loš,jednako,ONA JE DEFINITIVNO KRIVAC,našla je srestvo kako će lakše dogovarati,svoje preljube!

lakše ili uopšte
da li misliš da internet, zbog te lakoće, može u nekome da pobudi želju za prevarom?

može,pa i sam vidis mogućnosti,globalne mreže!Samo treba na neki način zaštititi,sebe,od takvih iskušenja,jer glupo bi bilo,nedozvoliti nekome pristup internetu,ali vredi upozoriti,jer,možda je ona sama,razdvojila,realan svet,u kome ima porodicu,i svet na internetu gde se pretvorila u nešto drugo!

Ma, ljudi moji, problem je do njenog karaktera. Kao što rekoh već...ako ti nešto hoćeš drugo, drugačije, ovo, ono, peto, deseto, ti ćeš naći način da do toga i dodješ ili ne. Znači, nije njemu, tom tvom drugu net kao net skrajnuo brak, nego žena, koju je oženio. Očito ženi nije jača strana...vernost. A, ako je ona htela drugoga, veruj mi, nije ona morala preko neta da pokrene pricu sa njegovim drugom, to bi se svakako, ali svakako desilo, samo na neki drugačiji način. A, ako ti nešto n - e - ć - e - š, taman da joj se sto golih muškaraca prosulo pred njom, ona bi ostala verna svom mužu, da ga je volela. Ja verujem u odanost. Sve drugo su mi nebuloze, prazne priče, bljuvanje i najstrašnije zavlačenje. A, ako ti zaista nekoga voliš, umom, srcem , dušom i na kraju krajeva i telom, može tebi da padne neko drugi na pamet? Šanse nema. Shvataš? da nije našla preko neta, dofatila bi komšiju, ako ne komšiju, poslužio bi i mesar, onaj u trafici, bla, bla...shvataš? A, da ona nije htela, nema tog Boga oca koji bi je mogao na to naterati. nego, eto...ljudima je tako lakše valjda , pa pravdati se...za svoje ispade, niske nagone i lažne osećaje. Ali, dobro, svako zna svoje. Tako je..to je izdaja. Što bi rekli, je li bilo vredno/a/an toga/, jel jeste? :) E, neka je. Evo ti/je/ga...Na. I...da te moje oči ne vide. :) To je moj stav, kada su u pitanju prevare.

Da si mi ti žena na svakom bih te koraku varala...kako možeš stalno da soliš pamet:roll:

Back