Internet zarada kratkim linkovima

manonera

Početnik
Poruka
29
Nisam se jos obogatio sto se tice balkasnkog trzista ali evo da opisem moje misljenje o internet zaradi nadam se da je okey i da ce te me prihvatiti kao jednu osobu sto se razumije u tematiku internet zarada.Vec duze se vrijeme bavim zaradom novca na internetu, krenuo sam sa ptc sajtovima 90tih,pa sam presao na ppc solucije kasnije sam se prebacio na afilijate zaradu, danas u modernome svijetu bavim se sa internet zaradom novca preko cpa nacina ,zarada srinkanim linkovima i zarada preko downloada,to sto je meni danas naj isplatnije i najlakse za odpoceti je zarada kratkim linkovima i cpa zarada.afilijati su takoder veoma isplatljivi ali ako ste pocetnici preporucio bi vam da malo izucite teme cpa zarada i zarada online novca kratki, linkovima toliko od mene za sada.Ukoliko se nerazumijete o cemu pricam ,pitajte me ovde ili posjetite moj blog fatampare za vise info.Toliko od mene za sada pozz

200-300 dollara to je samo zarada preko kratki linkova! Po mome misljenju nije ni puno, jer se vec bavim kratkim linkovima 5 mjeseci!!!Poznajem ljude sto su za par sedmica dostigli vecu zaradu nego ja kratkim linkovima!Ali uni su puno vise aktivni nego ja.Vecina moje zarade preko kratki linkova dolazi od referala.

Back