Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Kako će po vama izgledati internet za 10 godina? Koliko će sve biti integrisano u čitav sistem koji danas poznajemo i koliko ćemo zavisiti od "mašina"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad mozes da zakazes kod lekara preko net-a, zapravo tako i zakazujemoDefinitivno će sve biti digitalizovano kao u Finskoj. Ako se ne varam, valjda je Finska. Sve ove zajebancije oko socijalnog, zdravstvenog, zakazivanja kod lekara i tako dalje dešavaće se digitalno. Pretpostavljam da će napredovati tehnologija holograma i da će to postati jedan napredniji vid komunikacije umesto skype-a, zoom itd.
Ne bi me iznenadilo da naprave naočare sa nekim funkcijama kao što imaju pametni satovi i slično.
Ja moram da zovem, pa da mi sestra kaže kada ima slobodan termin. Isto i kod zubara.I sad mozes da zakazes kod lekara preko net-a, zapravo tako i zakazujemo![]()
Ne bi me iznenadilo da naprave naočare sa nekim funkcijama kao što imaju pametni satovi i slično.
Ima aplikacija moj lekar, i preko toga zakazujemo. E sad mozda tvoj dom zdravlja nema to?Ja moram da zovem, pa da mi sestra kaže kada ima slobodan termin. Isto i kod zubara.
Nisam proveravao. Ali mislim da nema čim zivkaš i oni te pitaju može li tad ili onomad.Ima aplikacija moj lekar, i preko toga zakazujemo. E sad mozda tvoj dom zdravlja nema to?