Internet pristup problemi :/

^|Wolf|^

Zainteresovan član
Poruka
248
Imam jedan veoma cudan problem :/ A to je da kad udjem u browser i odem npr na google on ga ucitava mnogo duze neko kod nekog drugog Pc-a koji je prikacen na istu tu mrezu. Tacnije imam ruter i na njega su mi povezana 3 racunara. Jedan moj, moje sestre i mog tate. E sad kod svih njih internet se super ucitava dosta brzo. Samo kod moje sestre treba mnogoo da se ceka da bi ucitao bilo koj sajt... ima li neko nekog resenja ili ako trebam nesto da uradim kao npr da skeniram Pc sa nekim programom da proverimo nesto... Sve cu uraditi samo da se ovaj problem resi... Msm da ne bih morao da obaram sistem. :)

to sto si sam predlozio uradi za pocetak, skeniraj. Nisi napisao da li u isto vreme koristite net?

Skeniracu samo mi reci sa kojim programom. Tacnije mislim za sta da skeniram sta trazim ? :D Virus, drajveri ? Sta? Posto znam da sve drajvere imam barem tako mislim. Viruse msm da nemam ali mogu da skeniram ako treba. I da kako kad, nekad da nekad ne. Ali meni nikad nije pravio problem ni kad su svi na netu od jednom na drugim racunarima to se i ne primecuje. Ali evo probao sam da ih sve iskljucim (druge pc-ove) i samo sam ovaj ostavio i opet se mnogo ceka. :/

Ako ti komp ne zabada u drugim programima. Onda probaj da odrises kes, istoriju... ili jos jenostavnije promeni browser ili ibrisii postojeci pa ga ponovo instaliraj. Drajveri nisu. Ako hoces da skeniras, instaliraj neki antivirus i skeniraj (kaspersky, nod32, bitdefender...)
Ako ti je neka kanta od kompa onda mora da zabada i da bude spor

Back