Internet predator

Gledala sam neku emisiju o tome koliko odraslih mushkaraca koristi internet da bi namamili maloletnike na seks...predstavljaju se kao vrshnjaci ili malo stariji i tako sve dok ne ugovore sastanak...stradaju i dechaci i devojchice...
Postoje chitave jedinice policije koje se time bave i cifre su enormne...

Imate li vi nekakvih iskustava vezano za to?
Da li ste bili nekad sluchajna meta?

Shta bi ste uradili da naletite na internet pedofila?

mislio sam da mame maloletnice a ne maloletnike. svašta ima na tom internetu

bio sam meta ali sam se spasao

Gledala sam neku emisiju o tome koliko odraslih mushkaraca koristi internet da bi namamili maloletnike na seks...predstavljaju se kao vrshnjaci ili malo stariji i tako sve dok ne ugovore sastanak...stradaju i dechaci i devojchice...
Postoje chitave jedinice policije koje se time bave i cifre su enormne...

Imate li vi nekakvih iskustava vezano za to?
Da li ste bili nekad sluchajna meta?

Shta bi ste uradili da naletite na internet pedofila?

A znas li nesto tome da postoje i pedofilke?Nesto mi ovo mlogo mirishe na diskriminaciju mushkog dela pedofilske populacije..znash li ti da po "novom zakonu" ne smes nikoga da diskriminises??P3deri,pedofili&l3zbejke su sad cool u Srbiji....zivela EU,zivela demokratija i zivela ,naravno Coca Cola!

Ima ih neuporedivo vishe. :smajlikojislezzeramenima:Kada zakon bude dozvoljavao zloupotrebu i maltretiranje dece, silovanje, ubijanje, kradju, muchenje i ostale sportove, e onda nek se bore a ta svoja prava.
****** i lezbejke me ne zanimaju, odrasli su ljudi i nek rade sami sa sobom shta hoche, samo nek mi ne mashu zastavama...:per: i nikako ih ne mozzesh svrstati u isti kosh sa pedofilima, nekrofilima i zoofilima koji se izzzivljavaju na bichima koja nisu u stanju da se brane.

Back