Internet na laptopu!

adesel

Početnik
Poruka
29
Imam problem
Ne radi mi wireless na laptopu.
I ako mogu da ga pronadjem mrezu on nece da se poveze :(
I ako laptop povezem kablom za net
Radi mi samo mozila od brosera,naprime opera nece.
I nece recimo skype da mi se instalira pise da nisam povezan sa netom a jesam! :S

Moze pomoc?

Imam problem
I nece recimo skype da mi se instalira pise da nisam povezan sa netom a jesam! :S

Moze pomoc?
probaj check disk, mozda pomogne.

Prilozi

• chd.JPG
    chd.JPG
    14,5 KB · Pregleda: 7
Imam problem

Moze pomoc?

proveri da li ti je instaliran drajver za wireless, ali s obzirom na problem sa browserima to je ozbilniji problem

Control panel / Device Manager / Network adapter

ja recimo imam Broadcom 802.11n network adapter
onda kucam broadcom 802.11n network adapter driver za windows 7 (jer njega između ostalog koristim) u google i skinem, instaliram, restartujem se i to je to.
u device manager će ti verovatno biti žuti upitnik što znači da ti nije instaliran, ako je instaliran onda imaš žešći problem, ruši sistem jer je ne znam kako naći problem

Adesel, nisam na početku pročitao čitavu tvoju poruku, ipak je do sistema, moraš da gaziš taj i reinstaliraš novi Windows.
Mislim da sam negde imao XP na .ISO ali lako možeš da skineš i free OS kao Linux.

Ma prosto ko pasulj,samo naruci iz tvog provajdera to da dodje njihov instalater i gotovo.Oni obicno daju neki rok 3-4 dana da intalater stigne do tebe.poz

Po običaju to ide ovako:

Pozoveš, on kaže dolazimo u tri popodne, tri sata je nema nikoga, ti nazoveš u četiri oni kažu da će doći sutra, ni sutra ne dodju ti zoveš prekosutra, kad oni lepo napisali 'Slučaj rešen, kvar otklonjen.'

Back