internet mi nestaje kad udjem u igre

icedemon

Početnik
Poruka
21
Znaci ovo se pocelo dogadjati pre jedno 2-3 dana kad god udjem u igricu (bilo da je off ili online) nestane internet kada uspem u pravom trenutku da stisnem da se otkriju problemi pise da ethernet kabl nije ukljucen i kada pogledam iza u port za net vidim da se na svake 2-3 sekunde iskljuci i ukljuci sta da radim???

Poslednja izmena:
Овако можемо само да нагађамо. Ај одговори ми на ова питања

-- Користиш ли неки програм за бржи download или слично што би могло да поремети брзину преузимања?
-- Колико дуго се овај проблем појављује и да ли је прецизан или је оквирно прецизан?
-- Да ли се појављује када играш видео-игре у Windowed моду?
-- Имаш ли модем испред себе? Ако имаш, провери подешавања у рутеру преко Browser-a.
-- Отвори комп ако немаш гаранцију, извади картицу,провери има ли прашине у слоту, прочисти, врати картицу.
-- Подеси Network Card на factory settings или пробај да реинсталираш драјвере.

Јави шта и како си успео.

Овако можемо само да нагађамо. Ај одговори ми на ова питања

-- Користиш ли неки програм за бржи download или слично што би могло да поремети брзину преузимања?
-- Колико дуго се овај проблем појављује и да ли је прецизан или је оквирно прецизан?
-- Да ли се појављује када играш видео-игре у Windowed моду?
-- Имаш ли модем испред себе? Ако имаш, провери подешавања у рутеру преко Browser-a.
-- Отвори комп ако немаш гаранцију, извади картицу,провери има ли прашине у слоту, прочисти, врати картицу.
-- Подеси Network Card на factory settings или пробај да реинсталираш драјвере.

Јави шта и како си успео.

HVALA TI PUNO SAMO ODGOVARAJUCI NA PITANJA SAM USPEO :worth::worth::worth::worth::worth::worth: :klap::klap:
Izgleda da imam neki drugaciji tip net kartice neka kako kutijica samo sam je procackao sa srafcigerom i uspelo je :D

E izgleda da opet ***** pocelo da nestaje nzm stvarno sada i kada udjem na youtube i pustim full screen nestane internet i ovog puta gledam iza one lampice sa ethernet kabl i nisu povezani razmaci izmedju nestajanja prvo posle 3 pa 6 pa 10 pa 4 itd... probao sam i kabl da zamenim i opet isto a sto se tice internet kartice ona je kao integrisana znaci ne mogu da je izvadim...Aj molim vas da mi neko pomogne....

E izgleda da opet ***** pocelo da nestaje nzm stvarno sada i kada udjem na youtube i pustim full screen nestane internet i ovog puta gledam iza one lampice sa ethernet kabl i nisu povezani razmaci izmedju nestajanja prvo posle 3 pa 6 pa 10 pa 4 itd... probao sam i kabl da zamenim i opet isto a sto se tice internet kartice ona je kao integrisana znaci ne mogu da je izvadim...Aj molim vas da mi neko pomogne....
Proveri ti to sa provajderom,pozovi ih i reci da imas problem sa netom.Trazi neka dodju i provere.

Kupio sam pre 2 dana novu mreznu karticu (ova kad je udario grom je crkla) i na dan kad sam je kupio nisam imao nikakav problem ali sada kad udjem u TF2 na neki server samo pise connection problem auto disconnect in 25 sec
I onda vidim X na ovom monitoru u donjem desnom uglu kad stisnem troubleshoot pise da je ethernet kabl iskljucen :/

Back