rossrobinson
Početnik
- Poruka
- 2
da li je neko cuo za affiliate marketing i da li poznaje nekog ko je u tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok sto se tice primera.mi u srbiji nemamo paypal a malo ko ima visa karticu a ovo su 2 najcesca nacina placanja u internet trgovini.pregledao sam stotinak sajtova sa affiliate programom trgovine i mislim da jos dugo necemo moci da udjemo u korak sa svetom po tom pitanju.daleko je sunce....... :sad:piskaralo:дилерски програми намењени зарађивању на Интернету. Они нуде одређени проценат од продаје неке услуге или производа.Орјентисаћемо се на систем провизије који функционише тако што добијамо провизију ако посетилац преко наше презентације купи производ. Најпознатији пример за овакву врсту пословање је наш будући пословни партнер www.amazon.com
Evo ti primer i objasnjenje
jedino kako ja mogu da ti pomognem jeste da ti dam adresu sajta coveka koji zigurno zna nacin kako da zapocnes biznis... www.pretraga.co.yu Dragan Varagicrossrobinson:ok sto se tice primera.mi u srbiji nemamo paypal a malo ko ima visa karticu a ovo su 2 najcesca nacina placanja u internet trgovini.pregledao sam stotinak sajtova sa affiliate programom trgovine i mislim da jos dugo necemo moci da udjemo u korak sa svetom po tom pitanju.daleko je sunce....... :sad: