Internet i sex...

leaana:
-sori zbog ovog mrzim,to je bio impuls.Temu sam jednostavno postavila da cujem misljenja,jer na jednu ozbiljnu temu se nasao neki pametnjakovic da servira pricu kako smo ovde samo zbog sexa.Stvarno sam osetljiva na nepravdu.Izvini na gnjavazi,jednostavno sam imala potrebu da se opravdam.

Znam na koju temu mislis, ok, razumem. Nema potrebe meni da se izvinjavas :)

Meni su Forumi oduvek bili extra! Pricaonice, tu i tamo. Mislim da na Netu ima za svakog ponesto. A za koga je sex primaran, on to trazi i na Netu. Mislim da ne treba suditi po pojedincima. Uostalom, bar ovde niko nikoga ne moze da natera ni na sta. Kad si raspolozen, dodjes na Net, kad nisi -nema te, i gotovo!

Kad mi je do sexa,legnem pored svog coveka. Kad mi je do druzenja,druzim se sa svojim prijateljima. Kad mi je do neobaveznog druzenja bez kafe i neopterecenog poznavanjem istorije svakog pojedinca sa kojim komuniciram-eto me na netu. Zasto LJ&S? Zato sto je najzabavnije jer ujedinjuje pricu o medjuljudskim odnosima i druzenje i slobodu dolaska i odlaska. Pacenici Ocajnici Jadnici ne postoje.Postoji samo nasha nadmenost da ih tako nazivamo zato sto se ocanicki plashimo da neko ne pomisli da smo to upravo mi sami.Zato upiremo prstom- u nadi da cemo prevariti sve ostale da poveruju da mi onda nismo u toj kategoriji-pusta zelja da se izdvojimo. Zivimo i pustimo druge da zive.

Back