Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Ja imam 33..ali sam u glavi dijete.Gde bre prošo?
Trideseto(peto, šesto, sedmo)godišnjaci, dignimo glas protiv ove diskriminacije!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam 33..ali sam u glavi dijete.Gde bre prošo?
Trideseto(peto, šesto, sedmo)godišnjaci, dignimo glas protiv ove diskriminacije!![]()
Nzm,...i dan danas se tome čudim!Ovi sto su u vezi Pričajte malo o tome kako vas je zaveo/la suprotna strana ?
A i ovi sto su sami ali se rado sjete uključite se u temu
Ovi sto se samo dzebu , zaobidjite temu
![]()
Sad kapiram sto nikad ne heftah kolegu@Persa
Ma da te ipak pitam ja nesto.
Ti si moj kapital, trziste moje ljubavi, volecu te bez obzira na mortizaciju i visak u proizvodnji..Sibaj mi par tvoj slika na PP
Kako ja znam kako me zavolela... Valjda je videla nesto sto joj se svidja, sto joj odgovara.... Ja ne znam ni da objasnim zasto i kako ja pocnem da volim, a tek obrnuto........ nema sanse da znam.Ovi sto su u vezi Pričajte malo o tome kako vas je zaveo/la suprotna strana ?
Kako ja znam kako me zavolela... Valjda je videla nesto sto joj se svidja, sto joj odgovara.... Ja ne znam ni da objasnim zasto i kako ja pocnem da volim, a tek obrnuto........ nema sanse da znam.
a sada..Sad kapiram sto nikad ne heftah kolegu![]()
Стварно сада лупеташ.Mada, ja stvarno imam osecaj da mi zivot proso
Ne u tom smislu. Gdes bio, stas radio i kad cu stici sve da zavrsim.Стварно сада лупеташ.
И ја се осећам старије, вероватно јер имам одрасло дете, а онда погледам другарице моје годиште које тек сада имају бебе или су трудне и схватим како имам другу младост.
Па добро, од 30. мора нешто да боли и штикла да се скратиNe u tom smislu. Gdes bio, stas radio i kad cu stici sve da zavrsim.
A isijas zaebava, slatka moja
Nista mi ne pricaj, istoПа добро, од 30. мора нешто да боли и штикла да се скрати
Ево, мене муче крста тренутно, менструација а болови као пред порођај, као да ми се све шири и раставља![]()
Либерална фујIntelektom i seksepilom (liberalna histerka jebezljiva skorpija, sta vise za pozeleti u 20im)
Па добро, од 30. мора нешто да боли и штикла да се скрати
Ево, мене муче крста тренутно, менструација а болови као пред порођај, као да ми се све шири и раставља![]()
Nista mi ne pricaj, isto
Otkud ti to znas?!
dje ima ljubavi tu boljke nema![]()
Pa vidim ovi sto su u ljubavi nikad ne kukaju da ih ista boliOtkud ti to znas?!![]()
Evo zasto ne treba da se jednim okom radi a drugim forumasi....Zavela, brate, ne zavolela
Obično me zavedu tako što me ne zavode, prosto budu normalne i prirodne.
pa i ovi treći su se zaveli... mada, da, bolje da ne komentarišu....Ovi sto su u vezi Pričajte malo o tome kako vas je zaveo/la suprotna strana ?
![]()
Samo smo se našli..Ovi sto su u vezi Pričajte malo o tome kako vas je zaveo/la suprotna strana ?
![]()