Interesira me sledeće

...kad se mucim i klasikom sve serviram...ama bas nista osim da sam zaista osoba koja zaludjuje ali ona se plasi i ...paf...Uspio sam kod najljepse i moje 'elementarne nepogode' u B.Jerkovic...dodjem poslije zatvaranja diskoteke kad u stanu sjedi zver a ne zenska...plava kosa sredjena trsavo a izgled za plasenje...nema felera da bih se nekako ublazila situacija...osjetim blam izgubljenosti a moj Kum osjeca i seretski se ophodi jer su drugari iz 'Paje Jovanovica' i tu naseljeni oko okretnice...kum je isto tiho i nemocno trazio davnji prilaz kako sam saznao kasnije...osjetio sam da je u svemu potiskivala me i ostalo mi je samo da neoptereceno talsam kao nezainteresovan njome i tece sve ok...pratim je nesigurno da me ne jos vise ne otrese...sledecih dana namjesti se da je spasim neprijatnosti od bivseg decka i ostaje sve na distanci...poslije nekoliko dana dolazim na KSFF...i kontrolisem kako se odvija noc u diskoteci...za saankom Ona i Kum...knedla i muka , jer osjecam mogucnost a i smijesnost sebe u tome...izlazimo po gradu...tada bjese Frans u trendu i Peking...servirase mi u kineskom restoranu butilke crna vina koje je kasnije ukinuto jer je potrebno za druge svrhe...bezbojno sa nekim kim+tackicama koje se kasnije rastvore i postaje crveno...onda sav protokol od Konobara koji je bio zaista klasa jer je i sluzio za Olimpijadu u Sarajevu...Marija , divna zena , sef sale...i mene krenu poslije...pet godina su pocele sa jednom od ljepsi djevojaka Beograda jer je u V. Ilica ...hemijska bila zaista Rudnik...ne bih smio vise jer ta Dama jos je ista samo sto ja nijesam hrabar poslije toliko godina da odem do 16...B.Jerkovica...sve ostalo su neuspjesni odjeci moje bahatosti...mislio sam sve mi se moze desiti osim taj Gubitak...eto sta mi radi Krstarica veceras...

Mada, ja stvarno imam osecaj da mi zivot proso
Стварно сада лупеташ.:lol:
И ја се осећам старије, вероватно јер имам одрасло дете, а онда погледам другарице моје годиште које тек сада имају бебе или су трудне и схватим како имам другу младост.

Стварно сада лупеташ.:lol:
И ја се осећам старије, вероватно јер имам одрасло дете, а онда погледам другарице моје годиште које тек сада имају бебе или су трудне и схватим како имам другу младост.
Ne u tom smislu. Gdes bio, stas radio i kad cu stici sve da zavrsim.
A isijas zaebava, slatka moja

Ne u tom smislu. Gdes bio, stas radio i kad cu stici sve da zavrsim.
A isijas zaebava, slatka moja
Па добро, од 30. мора нешто да боли и штикла да се скрати :lol:
Ево, мене муче крста тренутно, менструација а болови као пред порођај, као да ми се све шири и раставља :lol:

Па добро, од 30. мора нешто да боли и штикла да се скрати :lol:
Ево, мене муче крста тренутно, менструација а болови као пред порођај, као да ми се све шири и раставља :lol:
Nista mi ne pricaj, isto

:malav:
:malav:

dje ima ljubavi tu boljke nema :mrgreen:

54072E22-6A9B-4AC6-9E01-5B8F4D9DC553.jpeg

Čemu se ti smijes ?

Back