nikos1703
Ističe se
- Poruka
- 2.143
i treba jenkijima oduzeti oruzje, svako malo pa neki pobrljavi...i voleo bi da im uvedu taj martial law i nabiju po logorima..dosta su ugnjetavali ceo svet..to cu gledati uz kokice..xexexe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i treba jenkijima oduzeti oruzje, svako malo pa neki pobrljavi...i voleo bi da im uvedu taj martial law i nabiju po logorima..dosta su ugnjetavali ceo svet..to cu gledati uz kokice..xexexe
najbitnije da dozivim da americi smrkne..a posle?? nek ide život..xexexexnikos ako bude kod njih bice i kod nas samo mnogo kasnije
najbitnije da dozivim da americi smrkne..a posle?? nek ide život..xexexex
Videces samo narod da pati koji je isti kao i mi a ti koje toliko mi mrzimo i koji su ceo svet zavili u crno njima ce biti mnogo bolje.......
premotajte na 6. minut
kakve sunceve energije??? ja se od prasetinu ne skidam..xaxaxa nesto si me izgleda pobrkala sa nekim..Neces ti to gledati, mozes da registrujes nalog koji ce kobojagi da zivi u Americi i da onda javlja kako ljudi idu u logore ali mediji ne javljaju zbog zavere.
Osim toga ti valjda ne jedes nista sem sunceve energije, kakve sad kokice???
kakve sunceve energije??? ja se od prasetinu ne skidam..xaxaxa nesto si me izgleda pobrkala sa nekim..
Pa reko sam :Oto je sve igra da se sprovede zakon o ukidanju kupovine oruzja....ideja je sprovesti nwo,prvo u americi,ali nemozes sprovesti takvu ideju koja se temelji na sili,dok imas toliko tesko naoruzanih ljudi
Sa demijurgom verovatno![]()
da 100 posto jer sam snjim vodio onu polemiku..al kolko mi se cini nije on na fotosintezi,mislim da je samo vegetarijanac il šta već..hbg ja sam seljacko dete, bez prase ko kad nisam ni jeo..xexexe
Demijurg je vegan. Bilo bi pozeljno da se i vi presaltujete na zdrav rezim ishrane kada vec pominjete masovne ubice i oruzje.
Noz i macola su vrste hladnog oruzja, jel tako?
Demijurg je vegan. Bilo bi pozeljno da se i vi presaltujete na zdrav rezim ishrane kada vec pominjete masovne ubice i oruzje.
Znam i podrzavam toSamo se malo zezamo
![]()
Mi prasići sečemo sas pogled bre.![]()