interesantna tema ali nemam ime za nju

Wesley Earl Craven:
Sprdaš se sa ozbiljnim stvarima. Ja što više slušam i čitam ove lepšave kapirante i kopirante, sve mislim da će se njima od silnih mladalačkih mudrolija razviti nekakve telekinetičke moći, pa će Srbija stvarno da požuri sa ove domaćinski mrtve tačke.

Jogi - letači ? :shock:

Pa, kad svi, onako zajedno, uzlete - uzleteće i Srbija ? :roll:

Wesley Earl Craven:
Samo mi Bogdanovića ne spominjite! Za ovu zajebanciju oko Nemanjine stvarno nemam reči. Saobraćaj je u potpunom haosu, ja npr do posla vozim preko Male Krsne, a na stranu činjenica da radove izvodi firma koja je (valjda, neka me neko ispravi) registrovana za mostogradnju i nema svoje ljude i mašine, već angažuje firme sa strane! Pa ako tu nije na delu pljačka, ne znam gde je.

A što se tiče prošlogodišnjih radova oko Careve ćuprije, to je priča za sebe. Gospoda rade u jednoj smeni, a haos oko Sajma, kao i na svim pravcima prema Čukarici - neopisiv! Popodne i uveče od radnika ni žive duše, ljudi besne, al' hebe se njima, sačekali su poslednji dan da oslobode i ovako zagušene trake. Naravno, kontrolisani mediji su veoma šturo izveštavali o tome, ko sme da dirne u urbanog gradonačelnika.

A trebalo bi da zna da Beogradu fale bar dva mosta, da bi moglo koliko-toliko da se diše, a ako je neku ulicu hteo da sredi, mogao je da sredi Bulevar koji je ruglo nad ruglima. Baš me interesuje na šta će to da liči Nemanjina i da li je vredna sveg ovog haosa.

Metro neću ni da spominjem, kao ni onaj idejni projekat mosta preko Ade koji nije makao da dalje od onog sajta na kojem su Beograđani glasali za najlepši most kojeg nikada neće videti.

svasta s tobom covece...prvo su svi kukali na asfalt u nemanjinoj,pa kad su ljudi resili da ga poprave,opet nista ne valja...pa morali su da zatvore saobracaj da bi to vec jednom sredili...ej bre srbi,nista nam ne valja...mislim,radi se jbg..ajd da ne pljujemo gradonacelnika samo zato sto je ds-ovac..ni ja ga ne volim nesto narocito,al da se radi,radi se...

Sunchaser:
А не, Еремита... Чуо си необориве аргументе: Палма је ћелав, Рака је сељак, Веља пије ракију из флаше (а воли и да опсује ове младе и напредне из медија, чак и ногом да замахне САМО зато што му прозову фамилију и крену камером у двориште, сировина шумадијска)... а Богдановић је фин господин, учио се на демократији још од малих ногу (јер су и тада његови дрмали, а демократија се звала мало другачије).

Ја вала, аргументи просто дојајни, као и све из те кухиње.
409516_18-12.jpg

А гледе филмова, гледајте Карисмакија људи - посебно Лењинградски каубој и онај фил кад се 17 људи зову Френк :)

Back