"Interdimenzionalno putovanje" i zamjena Duše u snovima

Sekhem

Zainteresovan član
Poruka
177
Sinoć sam imao neuobičajeno iskustvo u snovima zapravo Duša je izašla iz tijela dok sam spavao odletjela je na obližnje polje gdje me je čekao "Izvan zemaljski brod veličine 50 metara prečnika". Svjetlo me je podiglo unutar u broda, brod je bio ispunjen neobičnim instrumentima svjetlostima i simbolima, začuo se glas na nekom nepoznatom jeziku koji me je pozvao da sjedem za upravljačku stolicu koja je bila kao uspravno okrenut krug svjetlosti. Povezao sam se sa letjelicom i upravljao sam glasom.

Kada sam pokrenuo letjelicu u istom trenutku sam se našao u "Interdimenzionalnom" prostoru kretao sam se između dimenzija stvarnosti instantno ušao sam u "Crnu Rupu" negdje u ovom univerzumu i vratio sam se ponovno u stvarnosti izvršena je zamjena Stare Duše sa novom naprednijom koja ima veće sposobnosti učenja i otključan pristup neprestanom unapređenju kroz učenje skrivenog znanja unutar snova i "Interdimenzionalne stvarnosti koja je povezana sa kvantnim poljima".

Ima li netko sa sličnim iskustvima da ih podijeli javno poput mene na ovoj temi?

Mislim da ovo nije klasično Astralno Putovanje, niti Lucidni snovi.

Kakav je osjećaj buditi se stalno u Srbiji na istom mjestu? 😀
044.jpg

Back