gost 223698
Domaćin
- Poruka
- 4.747
Lol, ovde na forumu sve intelektualka do intelektualke
tj. štreberka do štreberke
odnosno moj do moga
odnosno moj do moga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lol, ovde na forumu sve intelektualka do intelektualke
odnosno moj do moga
Štreber je inače, u izvornom smislu, neko ko teži ka višem cilju u životu. Ipak, tu rečenicu nisam upotrebio u tom kontektsu ovde, već u kontekstu koji se primenjuje na našem podneblju - bubalica do bubalice.
P.S. Zavisi na koje pravnike misliš. Pravo podrazumeva mnogo više od pukog učenja definicija i zakona, upravo iz tog razloga je jedan od fakulteta koji pruža najšire obrazovanje i najbolju osnovu za kasnije bavljenje različitim vrstama poslova. A, sad, ima onih koji bubaju, i onih koji uče s razumevanjem. "Štreberi" (gledano s aspekta našeg govornog područja) su ovi prvi.![]()
streber ti na nasem podneblju dodje homonim...nzm ni jednog pravnika, ali znam da ima mnoooogo da se uci...
![]()
Niko nije rekao da nemaSve što sam hteo da kažem je da imaš ljude koji uče s razumevanjem i koji bubaju, i da je intelektualac neko ko ima izuzetno veliko znanje iz najrazličitijih oblasti, ne samo iz svoje struke. Nadam se da smo se razumeli.
Pozdrav
Zena dobra u krevetu? Pola od njih samo legne na ledja ko trupac i ocekuje da ti budes odlican i radis za oboje,jer eto one ga primaju i treba da budes srecan,a o ne mastovitosti da ne govorim. Kad sam joj rekao da bih voleo da piskim po njoj i da je vezujem u lance odmah je pobegla!Nema,zatucani Balkanci!
![]()
siromasno iskustvo... nemas srece...![]()
Da li bi dozvoljila da piskim po tebi i da te vezem u lance i malko mucim,a onda da polno opstimo?![]()
E, svaki muskarac moze da super zadovolji ribu u krevetu.
To je nama u krvi.
Fora je da se skroz prepustis instinktu.
Slicno je kao kod zivotinja.
Zenke kao odbijaju, odbijaju, a ustvari jedva cekaju da ih muzjak nacne.:mrgreen
A ako zene ocekuju tako nesto od muskaraca onda treba da ocekuju i da muskarac zapoveda sta ce i kako ce raditi.
Mada ja je nebih ni vezao ni "iskio po njoj.![]()
Ne, ali ti mozes da budes macho girl.
Mada, ipak...Macho man je na vecoj poziciji..![]()