Intelktualke!

Štreber je inače, u izvornom smislu, neko ko teži ka višem cilju u životu. Ipak, tu rečenicu nisam upotrebio u tom kontektsu ovde, već u kontekstu koji se primenjuje na našem podneblju - bubalica do bubalice.

P.S. Zavisi na koje pravnike misliš. Pravo podrazumeva mnogo više od pukog učenja definicija i zakona, upravo iz tog razloga je jedan od fakulteta koji pruža najšire obrazovanje i najbolju osnovu za kasnije bavljenje različitim vrstama poslova. A, sad, ima onih koji bubaju, i onih koji uče s razumevanjem. "Štreberi" (gledano s aspekta našeg govornog područja) su ovi prvi. :) Kad bismo tako gledali, svi koji studiraju nešto i imaju ozbiljan pristup bi bili štreberi.

Ali, intelektualac je neko ko ima izuzetno široko opšte znanje, i to nema veze sa strukom kojom se bavi. :) Zato mi je smešno kad neki klinci i klinke - bubalice sebe nazivaju "intelektualcima i intelektualkama". :)

Poslednja izmena:
Štreber je inače, u izvornom smislu, neko ko teži ka višem cilju u životu. Ipak, tu rečenicu nisam upotrebio u tom kontektsu ovde, već u kontekstu koji se primenjuje na našem podneblju - bubalica do bubalice.

P.S. Zavisi na koje pravnike misliš. Pravo podrazumeva mnogo više od pukog učenja definicija i zakona, upravo iz tog razloga je jedan od fakulteta koji pruža najšire obrazovanje i najbolju osnovu za kasnije bavljenje različitim vrstama poslova. A, sad, ima onih koji bubaju, i onih koji uče s razumevanjem. "Štreberi" (gledano s aspekta našeg govornog područja) su ovi prvi. :)

streber ti na nasem podneblju dodje homonim... :lol: nzm ni jednog pravnika, ali znam da ima mnoooogo da se uci... :eek:

streber ti na nasem podneblju dodje homonim... :lol: nzm ni jednog pravnika, ali znam da ima mnoooogo da se uci... :eek:

Niko nije rekao da nema :) Sve što sam hteo da kažem je da imaš ljude koji uče s razumevanjem i koji bubaju, i da je intelektualac neko ko ima izuzetno veliko znanje iz najrazličitijih oblasti, ne samo iz svoje struke. Nadam se da smo se razumeli. :) Pozdrav

Niko nije rekao da nema :) Sve što sam hteo da kažem je da imaš ljude koji uče s razumevanjem i koji bubaju, i da je intelektualac neko ko ima izuzetno veliko znanje iz najrazličitijih oblasti, ne samo iz svoje struke. Nadam se da smo se razumeli. :) Pozdrav

to je onaj koji ima znanje iz najrazlicitijih oblasti i koga zanimaju najrazlicitije oblasti, a ne iskljucivo jedna stvar...savrseno smo se razumeli... :)

Zena dobra u krevetu? Pola od njih samo legne na ledja ko trupac i ocekuje da ti budes odlican i radis za oboje,jer eto one ga primaju i treba da budes srecan,a o ne mastovitosti da ne govorim. Kad sam joj rekao da bih voleo da piskim po njoj i da je vezujem u lance odmah je pobegla!:cry: Nema,zatucani Balkanci! :(

E, svaki muskarac moze da super zadovolji ribu u krevetu.
To je nama u krvi.
Fora je da se skroz prepustis instinktu.
Slicno je kao kod zivotinja.
Zenke kao odbijaju, odbijaju, a ustvari jedva cekaju da ih muzjak nacne.:mrgreen
A ako zene ocekuju tako nesto od muskaraca onda treba da ocekuju i da muskarac zapoveda sta ce i kako ce raditi.:cool:
Mada ja je nebih ni vezao ni "iskio po njoj.:lol:

E, svaki muskarac moze da super zadovolji ribu u krevetu.
To je nama u krvi.
Fora je da se skroz prepustis instinktu.
Slicno je kao kod zivotinja.
Zenke kao odbijaju, odbijaju, a ustvari jedva cekaju da ih muzjak nacne.:mrgreen
A ako zene ocekuju tako nesto od muskaraca onda treba da ocekuju i da muskarac zapoveda sta ce i kako ce raditi.:cool:
Mada ja je nebih ni vezao ni "iskio po njoj.:lol:

ahahaha...ma jeste vi ste svi tarzani... :zcepanje: "Macho, macho man, I want to be, a macho man" :roll: :zcepanje:

Svakome u vezi treba prostora, bilo da je to intelektualka ili seljancica kojoj je tata isprao mozak da su zene samo da spremaju rucak i radjaju. Tako da ako ti je neko teret, treba ga otkaciti, bez obrira na taj intelektualni nivo. A intelektualke se osjecaju vaznim, imaju neki prioritet u zivotu i to je dobro, ali udaja je ono sto je svakoj djevojci u podsvijesti :P

Daj da se osvrnem na prvi post.
A certain girl dumped you?

'Fala bogu da će da uči, ne mora naravno da postane uptight bitch, ali bolje da bude skoncentrisana na nešto konstruktivno, a ne na nešto... propalitetskog karaktera.

Back