INTELEKTUALNA RASPRAVA

Ko je po Vama intelektualac?

• Individua sa retoričkim sposobnostima koja želi da pridobije masu radi ostvarenja nekih ciljeva

• Osoba koja na osnovu pročitanog želi da nam objasni šta je shvatio a nas da poštedi čitanja

• Zanimacija za dobrostojećeg neradnika, jer ga nasledstvo sprečava da radi

• Deo populacije koji nešto priča u političkim emisijama izmedju španskih serija i reklama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo nekih intelektualaca
WeirdAlSuitcase.jpg
1610839444.jpg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

marlon:
a ti baš moraš da budeš mirođija. oš ti da raspravljaš filozofski umesto njega? a možda i ti ne voliš sisu nego nešto drugo?
Јеси ли ти дежурни форумски заводник или не?Што се тиче филозофије мени је ту све јасно.А ово треће је низак ударац наслепо,тако да не бих коментарисао.:)

Па,лепо је кад се жене јављају саме.Кол'ко си деда,и то је за дискусију.Што се тиче педера делим твоје мишљење.Оно што ми смета је галама ни око чега.Ето толико.:)

Gospodo,
vidim da je par korisnika ispoštovalo temu prema naslovu, takodje vidim da su pojedini korisnici zloupotrebili temu da bi se prepucavali tj da bi dokazivali ispričane priče...

Meni jedino ostaje da odgovorim na pitanje korisnika Mae:

Mae:
Pa, ne vredi, ja ne mogu da glasam! Ovde je a priori potrebno imati negativan stav o intelektualcima pa glasati za opciju koja se smatra najbližim opisom njihovog mlaćenja prazne slame! :lol:

Irone, pa šta su ti zgrešili intelektuValci!? ;) :)

audio.GIF
Kada sam uporedio koliko intelektualaca imamo a koliko problema ostade nerešeno ni do današnjeg dana, ostaje mi misterija da li su to uopšte sposobni ljudi ili nisu ili očekuju da neko drugi odradi što su oni naumili... (download size 401KB)

marlon:
a ti baš moraš da budeš mirođija. oš ti da raspravljaš filozofski umesto njega? a možda i ti ne voliš sisu nego nešto drugo?

Kolega, u zavisnoti od godina, muškarac bira drugačije ciljeve na ženi. To vidite nema nikakve veze sa intelektualnom raspravom već sa nagonskom potrebom i raspravom na kafanskom nivou...
Ovo je politika i Vaš komentar ne odgovara temi, probajte na podforumu "Savremen Muškarac" ili "Ljubav i Seks" da dobijete odgovor.

Srdačan pozdarv!

kolega, tu ste sto posto u pravu... mislim za zene. ja sam vidite infantilan ali i te kako razlikujem svesno od podsvesnog. i naravno sve je to u vezi sa govorom... zbog toga je i vrteska koju ste skoro spomenuli. logika i uzročna povezanost su deo tog sekundarnog u čoveku, koga svako od nas ima u manjoj ili većoj meri. vidite da je u mojoj lokaciji naglasen ID mesto gde su smesteni svi nasi nagoni. kod vas je kolega ego poceo da mutira u super ego u vezi sa moralnim principima i načelima koji vas odrzavaju kao moderatorsku savest. samo sto je ta savest kod vas inhibitornog tipa.... i u pravu ste kolega, godine i iskustvo su i te kako vazne za spoznaju sebe i okoline. za zene pogotovo. i sisu. naročito za nju.

pozdrav i vama.

marlon:
kolega, tu ste sto posto u pravu... mislim za zene. ja sam vidite infantilan ali i te kako razlikujem svesno od podsvesnog. i naravno sve je to u vezi sa govorom... zbog toga je i vrteska koju ste skoro spomenuli. logika i uzročna povezanost su deo tog sekundarnog u čoveku, koga svako od nas ima u manjoj ili većoj meri. vidite da je u mojoj lokaciji naglasen ID mesto gde su smesteni svi nasi nagoni. kod vas je kolega ego poceo da mutira u super ego u vezi sa moralnim principima i načelima koji vas odrzavaju kao moderatorsku savest. samo sto je ta savest kod vas inhibitornog tipa.... i u pravu ste kolega, godine i iskustvo su i te kako vazne za spoznaju sebe i okoline. za zene pogotovo. i sisu. naročito za nju.

pozdrav i vama.

Ko o čemu muškarci o politici, fudbalu, pivu i ženama...
Pa hajde sad kada ste mi već upropastili temu (nadam se da ste zadovoljili svoju infantilnu potrebu za osvetom) da dovršimo priču:

- za veoma mlad uzrast sisa ima prirodnu funkciju - ishrane
- u mladim godinama je glavni izvor mašte i straha
- u postpubertetu muškarac traži kod žene nešto više od toga
- u zrelim godinama muškarac se trudi da u ženi vidi unutrašnji deo njene ličnosti a telesno je u drugom planu.
- u poodmaklim godinama često zatičemo sliku iz lokalnih parki
ća kako muškarci sede na klupi i naslonjeni na štap koji inače pomaže pri hodu starih, gledaju u tinejdžerke i veselo se oblizuju. Naravno mladje muškarce "sokole" pokazujući im slike golih žena kad god su u prilici. I tada babe tj njihove žene u godinama moraju da reaguju!

bobanap:
neznalica je onaj koji ne zna Danas
ono sto mi nismo znali Juce....
pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao mi...........

( na zadatu temu )

bobana

Bobanap, mala je razlika izmedju zablude i znanja.
Znanje je veoma krhko i malo a zabluda nemerljivo jaka i velika.
Zato i postoji ona izreka "Teško onom ko je pred sobom pametan".
Ovime je jasno rečeno da nikada ne možemo biti zadovoljni onime što trenutno znamo, već da to znanje moramo stalno usavršavati pa makar slušali i druge za početak.

Iron Lord:
Iz razloga nezainteresovanosti za ozbiljnom diskusijom - tema je zatvorena.
Hvala svima koji su doprineli istoj svojim mišljenjem.
Ostalima opraštam ovaj put.

Pa prvi ti nisi vodio ozbiljnu diskusiju... i to sto odgovoris nekome jako bezobrazno a onda zatvoris temu, ne dozvoljavajuci ikome da ti odgovori, je dokaz tome... Zamolila bih i tebe kao moderatora i marlona kao korisnika da se vise ne obracate jedan drugome, znaci totalno ignorisanje, ako je to ikako moguce, posto ste jedan drugome opsesija...

Lilu:
Pa prvi ti nisi vodio ozbiljnu diskusiju... i to sto odgovoris nekome jako bezobrazno a onda zatvoris temu, ne dozvoljavajuci ikome da ti odgovori, je dokaz tome... Zamolila bih i tebe kao moderatora i marlona kao korisnika da se vise ne obracate jedan drugome, znaci totalno ignorisanje, ako je to ikako moguce, posto ste jedan drugome opsesija...

Ja sam svoje izneo u prvom postu i smatram da nije bilo potrebe da dodatno pojašnjavam dalje ako sam već jednom rekao. Nekima do jutra ne bi bilo dovoljno te zatvorih temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back