inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
Cekaju Godoa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misoni:А ти си баш тврдоглав?И волиш филозофске расправе?Једна затворена тема,па двобој.Романтично...![]()
misoni:А ти си баш тврдоглав?И волиш филозофске расправе?Једна затворена тема,па двобој.Романтично...![]()
Јеси ли ти дежурни форумски заводник или не?Што се тиче филозофије мени је ту све јасно.А ово треће је низак ударац наслепо,тако да не бих коментарисао.marlon:a ti baš moraš da budeš mirođija. oš ti da raspravljaš filozofski umesto njega? a možda i ti ne voliš sisu nego nešto drugo?
Mae:Pa, ne vredi, ja ne mogu da glasam! Ovde je a priori potrebno imati negativan stav o intelektualcima pa glasati za opciju koja se smatra najbližim opisom njihovog mlaćenja prazne slame!
Irone, pa šta su ti zgrešili intelektuValci!?![]()
![]()
marlon:a ti baš moraš da budeš mirođija. oš ti da raspravljaš filozofski umesto njega? a možda i ti ne voliš sisu nego nešto drugo?
marlon:kolega, tu ste sto posto u pravu... mislim za zene. ja sam vidite infantilan ali i te kako razlikujem svesno od podsvesnog. i naravno sve je to u vezi sa govorom... zbog toga je i vrteska koju ste skoro spomenuli. logika i uzročna povezanost su deo tog sekundarnog u čoveku, koga svako od nas ima u manjoj ili većoj meri. vidite da je u mojoj lokaciji naglasen ID mesto gde su smesteni svi nasi nagoni. kod vas je kolega ego poceo da mutira u super ego u vezi sa moralnim principima i načelima koji vas odrzavaju kao moderatorsku savest. samo sto je ta savest kod vas inhibitornog tipa.... i u pravu ste kolega, godine i iskustvo su i te kako vazne za spoznaju sebe i okoline. za zene pogotovo. i sisu. naročito za nju.
pozdrav i vama.
bobanap:neznalica je onaj koji ne zna Danas
ono sto mi nismo znali Juce....
pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao mi...........
( na zadatu temu )
bobana
Iron Lord:Iz razloga nezainteresovanosti za ozbiljnom diskusijom - tema je zatvorena.
Hvala svima koji su doprineli istoj svojim mišljenjem.
Ostalima opraštam ovaj put.
Lilu:Pa prvi ti nisi vodio ozbiljnu diskusiju... i to sto odgovoris nekome jako bezobrazno a onda zatvoris temu, ne dozvoljavajuci ikome da ti odgovori, je dokaz tome... Zamolila bih i tebe kao moderatora i marlona kao korisnika da se vise ne obracate jedan drugome, znaci totalno ignorisanje, ako je to ikako moguce, posto ste jedan drugome opsesija...