Intelektualna kompatibilnost

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije to baš tako. Ali da okrenemo, da ne ispadne da pišem protiv žena. :lol:

Ona čita svaki dan, ja knjigu video nisam od osnovne škole, ona ide u pozorište sedmično, ja neznam ni gde je, ona bi na operu, ja bi na pevaljku :mrgreen:, ona obilazi muzeje i galerije, ja samo znam da krečim, i to u belo. :hahaha:

Nema tu sreće. Nekompatibilno i nespojivo na duže staze. :lol:

To sto navodis, nije disbalans u intelektu, vec u karakteru

- - - - - - - - - -

budo brate veli ti marlon da se drzi te maksime :mrgreen:

To mi isto sapuce ovaj crveni sa desnog ramena :D

Koliko je ona vazna za uspjesnu vezu ? Da li je intelekt bitna karika u tom lancu srece, ili je sporednost koja krasi pojedinca u istoj na sebi svojstven nacin ?

Da li intelekt u odnosu na dusu mozemo posmatrati kao nesto materijalno, i njegovo isticanje u ljubavnoj vezi okarakterisati materijalistickim aktom, a nas kao takve tipove .. materijalne ?

teshko da bih mogla nazvati ljubavnom vezom odnos gde jedan od aktera iste ima potrebu za "isticanjem" nechega shto on dozivljava kao kvalitet. ili pak druga strana dozivljava svoj "idealan spoj" kao kompenzaciju za ono shto sama ne poseduje..

da ti ne cepkam rechenice sad :lol:
mislim da jeste bitna uskladjenost na nivou intelekta, ali ne u smislu paradiranja istim .
mnogo drugih stavki moraju da budu kompatibilne da bi odnos dvoje ljudi zaista mogao da se nazove ljubavnom vezom .
i dusha je tu negde, ne brigaj :D

teshko da bih mogla nazvati ljubavnom vezom odnos gde jedan od aktera iste ima potrebu za "isticanjem" nechega shto on dozivljava kao kvalitet. ili pak druga strana dozivljava svoj "idealan spoj" kao kompenzaciju za ono shto sama ne poseduje..

da ti ne cepkam rechenice sad :lol:
mislim da jeste bitna uskladjenost na nivou intelekta, ali ne u smislu paradiranja istim .
mnogo drugih stavki moraju da budu kompatibilne da bi odnos dvoje ljudi zaista mogao da se nazove ljubavnom vezom .
i dusha je tu negde, ne brigaj :D

To istacanje podrazumjeva kao vazan i presudan kriterij da bi se bilo u vezi uopste ...

I djes ti zeno ... sto te nejma ? :D

postavio Kosta2

Nije to baš tako. Ali da okrenemo, da ne ispadne da pišem protiv žena.

Ona čita svaki dan, ja knjigu video nisam od osnovne škole, ona ide u pozorište sedmično, ja neznam ni gde je, ona bi na operu, ja bi na pevaljku , ona obilazi muzeje i galerije, ja samo znam da krečim, i to u belo.

Nema tu sreće. Nekompatibilno i nespojivo na duže staze.

To sto navodis, nije disbalans u intelektu, vec u karakteru

:eek:
El se ti zahebavaš ili ozbiljno misliš??????

Koliko je ona vazna za uspjesnu vezu ? Da li je intelekt bitna karika u tom lancu srece, ili je sporednost koja krasi pojedinca u istoj na sebi svojstven nacin ?

Da li intelekt u odnosu na dusu mozemo posmatrati kao nesto materijalno, i njegovo isticanje u ljubavnoj vezi okarakterisati materijalistickim aktom, a nas kao takve tipove .. materijalne ?

nekad ljude veze jedna sitna nit ali bude dovoljno jaka a nekad imaju toliko poveznica pa na kraju puknu na malim svarima

Si cuo za vic o glumcu u autobusu? Pricao ga jedan glumac. Mislim da ide kada se dvojica nadopunjuju.

Patak kaze Marlonu, video sam te u autobusu.... I, kakav sam bio?

:lol:

postavio Kosta2

Nije to baš tako. Ali da okrenemo, da ne ispadne da pišem protiv žena.

Ona čita svaki dan, ja knjigu video nisam od osnovne škole, ona ide u pozorište sedmično, ja neznam ni gde je, ona bi na operu, ja bi na pevaljku , ona obilazi muzeje i galerije, ja samo znam da krečim, i to u belo.

Nema tu sreće. Nekompatibilno i nespojivo na duže staze.

:eek:
El se ti zahebavaš ili ozbiljno misliš??????

Ozbiljno

Važno je da tvoj intelekt ima para i da joj odgovara dužina i prečnik, a da njen intelekt ima dobre sise i guzicu.

:mrgreen:

Intelekt je svakako u domenu uzrocnoposledicnih veza koje su materijalne i svakako uticu na kvalitet veze. Dvoje vezanih duhovno, ako se ne prate intelektualno vremenom ce izgubiti duhovnu nit koja vodi i intelekt. Taj odnos duhovnog i materijalnog jeste sastavni deo svake veze. Cak nije bitna razlika u intelektualnim sposobnostima, vec pracenje i odrzavanje veze. Dalje to zavisi i od karaktera ljudi, pa bi promene nastale tokom niza godina lako mogle uticati na partnera da se oseti izbacenim.
Ipak, i intelektualni i duhovni deo spakovan u zajednicki balon koga jedno odrzava a drugo stvara, resavaju i intelektualne razlike.

Back