Интелектуалци

Poruka
7.101
Жене, колико вас и да ли вас привлаче интелектуалци? Дакле мушкарци који су пуни памети, а оно нису нешто у стасу, класика, нити у новчанику, исто класика довољно за егзистенцију и неки мали луксуз (рецимо летовање на Сребрном језеру)

Јел би се радије смувале са лепим, згодним фрајером који има лове или би се радије смувале са неким паметним који није нешто леп и згодан и нема пуно лове?

Небитно сад о парама, има њих пуни су, али озбиљно, јел вас икако привлаче такви мушкарци који парлају са научним теоријама, све знају у малом прсту, који је главни град Узбекистана у 0.2 секунде без размишљања јел Ташкент или Душанбе или Ашхабад итд. при том објашњавајући да тамо влада председнички ауторитарни режим са Исламом Каримовим као бившим секретаром комунистичке партије коју је напустио и испалио.
Они штребери из основне и средње, ај разумем као младе се нисте ложиле дрмали вас хормони, али сад кад видите неког на ТВ-у научника који прича о Хигсовом бозону, да ли вас пали такав мушкарац?

a mislim svašta imaš kul štrebera
kao onaj lik kotiga, lovac u poteri na hrt
ma ili nadješ nešto seksi na tipu ili ne
ajnštajn je bio perverzno seksi s onom kosom ičiki pogledom
oet tesla jebio emocionalni inavlid, to se vidi

- - - - - - - - - -

Ne bih mogla biti s muskarcem koji je preterano zaljubljen u sebe i profesija mu je jedina ljubav.

realbno većina muškaraca je prvo zaljubljena u sebe
to jest sliku o sebi
a onda u ženu ili muškarca
koji podgreva tu nejgovu sliku.
mada i žena isto :sad2:

Ne bih mogla biti s muskarcem koji je preterano zaljubljen u sebe i profesija mu je jedina ljubav.

Зашто мислиш да су интелектуалци заљубљени у себе и само им је професија љубав?

a mislim svašta imaš kul štrebera
kao onaj lik kotiga, lovac u poteri na hrt
ma ili nadješ nešto seksi na tipu ili ne
ajnštajn je bio perverzno seksi s onom kosom ičiki pogledom
oet tesla jebio emocionalni inavlid, to se vidi

- - - - - - - - - -

realbno većina muškaraca je prvo zaljubljena u sebe
to jest sliku o sebi
a onda u ženu ili muškarca
koji podgreva tu nejgovu sliku.
mada i žena isto :sad2:

Ма добро изглед кажем да је небитно био леп или ружан. Али ме занима да ли сам интелект по себи код мушкарца пали жене.

Жене, колико вас и да ли вас привлаче интелектуалци? Дакле мушкарци који су пуни памети, а оно нису нешто у стасу, класика, нити у новчанику, исто класика довољно за егзистенцију и неки мали луксуз (рецимо летовање на Сребрном језеру)

Јел би се радије смувале са лепим, згодним фрајером који има лове или би се радије смувале са неким паметним који није нешто леп и згодан и нема пуно лове?

Небитно сад о парама, има њих пуни су, али озбиљно, јел вас икако привлаче такви мушкарци који парлају са научним теоријама, све знају у малом прсту, који је главни град Узбекистана у 0.2 секунде без размишљања јел Ташкент или Душанбе или Ашхабад итд. при том објашњавајући да тамо влада председнички ауторитарни режим са Исламом Каримовим као бившим секретаром комунистичке партије коју је напустио и испалио.
Они штребери из основне и средње, ај разумем као младе се нисте ложиле дрмали вас хормони, али сад кад видите неког на ТВ-у научника који прича о Хигсовом бозону, да ли вас пали такав мушкарац?

Nisam ljubitelj izraza intelektualci.
Nekoga sa društvenih nauka... daleko bilo... pre bih bila sa buzgovom bez dva grama mozga. Sa čovekom iz ozbiljniijh naučnih priča, da. Naravno da ne moze da izgleda k'o Kvazimodo.

Зашто мислиш да су интелектуалци заљубљени у себе и само им је професија љубав?

Ма добро изглед кажем да је небитно био леп или ружан. Али ме занима да ли сам интелект по себи код мушкарца пали жене.

pa dobro opretpostavljam da iz potpunog morža ne može da isijava intelekt
ja volim intelekt u inteligentnom pakovanju

Nisam ljubitelj izraza intelektualci.
Nekoga sa društvenih nauka... daleko bilo... pre bih bila sa buzgovom bez dva grama mozga. Sa čovekom iz ozbiljniijh naučnih priča, da. Naravno da ne moze da izgleda k'o Kvazimodo.

Ух ти и ја се не би могли слагати онда никако.
Кажеш озбиљних научних прича? Што друштвењаци нису озбиљни научници? Јест да су многи од њих необјективни и склони да каке како ово ваља ово не ваља мешајући идеологију у науку.

Ne.

Zato sto ne volim muskarce koji mnogo pricaju...

i zato sto su takvi cesto metiljavci - dakle, samo teoriju znaju :roll:

Не мора да значи да пуно причају, то је заблуда.

Ko su intelektualci, koji zavrse faks ili oni koji nose leptir masnu?

Може он да заврши факс и да носи лептир машну а да не буде интелектуалац.
То је лик који је паметан, који није бубао кад је учио па за недељу дана заборавио, него лик који зна, разуме. Ето нпр. лик који разуме теорију стандардног модела а не лик који просто напамет зна и то је то и кад га питаш а што је тако он блене, па ето тако.

Moj brat je taj tip.
Ne postoji tema na svetu... planeti... da se pomene a da ti on odmah ne obrazlozi gde sta kako kada...
Volim ga... brat mi rodjeni... najvise...
Ali ne bih funkcionisala sa takvim tipom muskarca

Па добро ако је досадан, али не значи да су сви интелектуалци такви.

Ако твој брат упада у све што се спомене и досађује вам онда се не разликује од лика који на журкама прича о алкохолу, аутомобилима који колико коња и кубика има и шта ти знам.

Правити разлику између барона (лика који каки иако зна то што каки иако некад може да лупа глупости, али који је досадан својим кењањем, баронише) и интелектуалца.

Ух ти и ја се не би могли слагати онда никако.
Кажеш озбиљних научних прича? Што друштвењаци нису озбиљни научници? Јест да су многи од њих необјективни и склони да каке како ово ваља ово не ваља мешајући идеологију у науку.

Po meni svi mogu da završe fakultet i da urade doktorate na društvenim fakultetima. Sedi, gledaj u knjigu i radi. Na prirodnjačkim fakultetima priča ide slično, ali se dosta razlikuju dostignuća i bitnost. Meni nije isto kada neko ima doktorat iz filozofije ( bravo za njega i obrazovanje koje ima) i neko ko se u svom doktoratu bavi genetikom i starenjem. Nisu ni svi doktorati na prirodnim naukama vredni nekog preteranog pomena, ali msm da je potreban daleko ozbiljniji rad i daleko drugačiji način viđenja života.

Ne volim teoreticare pune mudrosti koji samo cekaju priliku da tu svoju mudrost pokazu, a pri tom da svom sagovorniku stave do znanja da nije na njihovom intelektualnom nivou i da je priglup. I sta je uopste to intelekutualni nivo? Imam IQ iznad proseka i to ohoho, pa nisam hodajuca enciklopedija, cak naprotiv... O nekm stavrima znam zaista puno, ali o onima koje me zanimaju... Ostalo, batali ko ce da se zamara sa nepotrebnim cinjenicama o Dostojevskom i ko je koju sliku naslikao....Sa takvom osobom bih bila (i bila sam)... Bitno mi je da je tip zanimljiv sagovornik, da ima sta pametno i smisleno da kaze, da ume da se izrazi, da ima umece govora...

I da, dobar izgled se podrazumeva. Novcanik koji preliva nije neophodan.

Poslednja izmena:

Padam na pricu, ali uz nju idu i boja glasa, dikcija... Vooolim da slusam, tako se i zaljubljujem- on prica a ja ne disem :aha:
Znanje i obrazovanje nisu nuzno povezani sa inteligencijom, ali cesto idu u paketu. Mislim da je neuporedivo veca cast biti izabrana od strane takvog muskarca, jer, nadam se :lol:, imaju i drugacije kriterijume. Ali ne mogu iskljuciti muzevnost i hemiju. Mogu uzivati u necijem drustvu, medjutim, ako nema seksualne energije... ostaje divljenje bez zelje.
Velika je razlika izmedju onih koji rade na sebi jer im je to lako, glatko,...zele zbog sebe da se nadogradjuju i onih koji tako lece stare komplekse da bi se dokazali dugima pa se zainate.

Padam na pricu, ali uz nju idu i boja glasa, dikcija... Vooolim da slusam, tako se i zaljubljujem- on prica a ja ne disem :aha:
Znanje i obrazovanje nisu nuzno povezani sa inteligencijom, ali cesto idu u paketu. Mislim da je neuporedivo veca cast biti izabrana od strane takvog muskarca, jer, nadam se :lol:, imaju i drugacije kriterijume. Ali ne mogu iskljuciti muzevnost i hemiju. Mogu uzivati u necijem drustvu, medjutim, ako nema seksualne energije... ostaje divljenje bez zelje.
Velika je razlika izmedju onih koji rade na sebi jer im je to lako, glatko,...zele zbog sebe da se nadogradjuju i onih koji tako lece stare komplekse da bi se dokazali dugima pa se zainate.

Бираш ли ти ишта или само чекаш да будеш изабрана?

И шта ти нудиш осим што умеш да слушаш'?

Back