Intelekt i seks

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.117
Ja volim dobre razgovore o svemu. I dubioze. Ali kako posle, kad treba da se jednostavnim recima pohebete, prebacite na konkretno, jer primetio sam da mnoge pali sam taj cin razgovora. Mene ne, meni je to pre mentalni stimulans, ali nema sanse da me to napali?

Hah, i ja sam često razmišljao o ovome...

Mene isto više kvalitetan razgovoru u sexu mentalno razgiba nego što me nešto kao pali...
I zapravo volim to, napaljenost je sirova reakcija, a kvalitetna perverzija je jedna igra izazova koja može da stimuliše mnogo više od nagona.

I provalio sam, barem iz svog iskustva, da ne umeju baš mnogi perverzije izvan onog "šta bih ti/šta bi mi radio" dometa.

Kako da crtam nešto što je toliko individualno i lično ? Ako nisi osetio,šta da ti kažem...
Pa sto pises na temi onda?

Hah, i ja sam često razmišljao o ovome...

Mene isto više kvalitetan razgovoru u sexu mentalno razgiba nego što me nešto kao pali...
I zapravo volim to, napaljenost je sirova reakcija, a kvalitetna perverzija je jedna igra izazova koja može da stimuliše mnogo više od nagona.

I provalio sam, barem iz svog iskustva, da ne umeju baš mnogi perverzije izvan onog "šta bih ti/šta bi mi radio" dometa.
Pa da. Cak i smori pre seksa zar ne? Nekako sve neodredjeno, indirektno, apstraktno, aseksualno, i onda kao aj da se pohvatamo. M'da kako ne.

Ja se cesto i iznenadim kad tako skroz bez seksualne namere pricam s nekim o svemu i ona odjednom odlepi. Kao uf hocu da budemo zajedno. A ja se spremio za poz i na spavanje. I onda neka ljutnja. Waaa sta ti je sad.

:eek:...tema je intelekt i seks. Ne znam šta ti konkretno nije jasno. Valjda razumeš da se ne palimo svi na iste stvari i izjave. Kako da objasnim šta je intelektualna seksualno tenzična perverzija,koja je toliko stvar između dve individue,koje se okidaju na iste uvrnutosti ?
Ako ne umes da objasnis ne vidim poentu da pricas o tome zar ne? Ne provociram nego, nema poentu, ometajuce je zar ne?

]

Ako ne umes da objasnis ne vidim poentu da pricas o tome zar ne? Ne provociram nego, nema poentu, ometajuce je zar ne?
...Ne vredi...

Ja volim dobre razgovore o svemu. I dubioze. Ali kako posle, kad treba da se jednostavnim recima pohebete, prebacite na konkretno, jer primetio sam da mnoge pali sam taj cin razgovora. Mene ne, meni je to pre mentalni stimulans, ali nema sanse da me to napali?
evo,ti napisa da tebe "nema šanse da to napali". Nekoga da . Šta tu sad nije jasno ? Dozvoli da smo svi različiti.

Ja bas volim prosto u krevetu. Ne mogu to ono u fazonu: uh maltretiraj mi vulvu. Izgubim se. Pocnem da razmisljam medicinski. Kako sad da odgovorim? Jel misli na ono unutra ili spoljnju.. Zonu..
I ako mi je rekla vulva umesto pi cg ka, sta sad to znaci? Da budem pristojan? Da kazem: uh sad cu da ti stimulisem spoljasnju zonu, pa onda unutrasnju, a onda mozemo preci i na intenzivnije nadrazaje. Jel ti proradio simpatikus i parasimpatikis, moja uvazena, prepustanena nevaljalice? Mmm da vas kaznim da ostanete bez vecere?

Ja se cesto i iznenadim kad tako skroz bez seksualne namere pricam s nekim o svemu i ona odjednom odlepi. Kao uf hocu da budemo zajedno. A ja se spremio za poz i na spavanje. I onda neka ljutnja. Waaa sta ti je sad.
Јбт, и мени се то дешава. 😳
Али, исто тако, није се десило да ми еротски буде привлачан тупав мушкарац.

Back