INTEGRACIJA ROMA?

marlon:
Prvo migud ako me ozbiljno pitas za ovo, ovo je vec sesta tema o Romima i njihovoj integraciji. Ovde sam na pocetku teme malo nesto rekao o tome, veruj mrzi me da razglabam o necemu o cemu masa ljudi zna samo po napisima u novinama. Koga interesuje kako izgledaju neki prihvatni centri za Rome, neka proseta uvece i nocu pored njih imace pozoriste, besplatno. Svako vece iste predstave sa drugim ucesnicima.

E sad ako me pitas za ovoga umetnika sto ima veci ***** pa ga stalno gura sebi u bulju, to je hipoteticki moguce da shvati. Pokusao je zox da mu objasni ali se on nije dobro podmetnuo, te je ovaj prvi posto je sa odlaskom sveca na onaj svet ostao bez jaja i patrljka, promasio i zakucao ga u mozak tako da su sad kao Yin i Yang.
stvarno umetnicki..sadrzajno..sa upotrebom velikog broja reci..ja to reshavam sa manjm brojem rechi...***** te j marlonche ..mamino slonche-marlonce

@ MARLON

Када кажеш Јинг и Јанг је л' мислиш на она два РАХАТЛУК-ПЕДЕРА што су на истом "радном задатку" овде на форуму... е, чујем да се једном од њих заглавио црногорски каменчић у простати, па сада муку муче... 8-)

eremita:
@ MARLON

Када кажеш Јинг и Јанг је л' мислиш на она два РАХАТЛУК-ПЕДЕРА што су на истом "радном задатку" овде на форуму... е, чујем да се једном од њих заглавио црногорски каменчић у простати, па сада муку муче... 8-)

Secas se eremita katara. Jedan konj, dva jahaca, priljubljeni jedan uz drugog, bese nekad vezano za onu rasparavu o ulasku u EU i ves masinu. :lol: :lol:

Ма чекај, нешто се сећам, али ја мислим да је био један коњ И ДВЕ АШИК-БУВЕ... е сад заборавих какве то везе има са веш-машином?

eremita:
Ма чекај, нешто се сећам, али ја мислим да је био један коњ И ДВЕ АШИК-БУВЕ... е сад заборавих какве то везе има са веш-машином?

Steta nisam iskopirao, a oni skinuli temu. Bilo je bas poucno, ali naci ce se druga alegorija...ima toga koliko hoces.

Petar_FPN:
ma njima treba kinta,a za pocetak normalni stanovi koje im gradjani novog beograda,npr nisu dali..
pa tek onda ocekivati da ce treca generacija od te koja dobije stan,moci nesto da postigne sa sobom..problem i resenje su dugorocni

Pero ne sercaj, ko je meni DAO stan ili kontejner za POCETAK??? Nego sam od 14. godine po internatima i skolama daleko od kuce rintao kao konj! Ne sercaj, leba ti. Cigani kod mene u gradu zive k'o bubreg u loju, niko ih ne dira niti oni kome smetaju. Bivsi komsija Jova ciganin, vozi Mercedes 190, ima zenu, decu, 3 ***** i sve moguce veze u policiji - jer se bavi svercom. Drugi - Peca ciganin, ima radionicu za opravku motocikala, inace moj veoma dobar drug. A to sto u ciganskom naselju zive k'o svinje, to nema veze sa drzavom, veruj mi. Peca ima obicaj da kaze - majku im cigansku, 'ocedu da im neko da, ne da radu!"
Dosta vise sa tim floskulama o nepostovanju manjina u Srbiji! Svinjarija najobicnija, svi bi da ostre pajser i vezbaju tzv. demokratiju na ovoj napacenoj zemlji.

Роми ПРАВОСЛАВЦИ ус равноправни грађани КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ, остали у матичне земље.
Чињеница је да ПРАВОСЛАВЦИ РОМИ: студирају, раде поштено, нису прљави, живе нормалним кућама. Ја знам неке и бољи су СРБИ од Зокса и Аналитичара и ПРАВОСЛАВЦИ СУ БОЉИ ОД ОВДЈЕ НАВЕДЕНИХ.

КиМ:
Роми ПРАВОСЛАВЦИ ус равноправни грађани КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ, остали у матичне земље.
Чињеница је да ПРАВОСЛАВЦИ РОМИ: студирају, раде поштено, нису прљави, живе нормалним кућама. Ја знам неке и бољи су СРБИ од Зокса и Аналитичара и ПРАВОСЛАВЦИ СУ БОЉИ ОД ОВДЈЕ НАВЕДЕНИХ.

potvrdjujes moje misljenje o obrazu kao ciganofilskoj organizaciji.

serb_pagan:
a sada da zagrejemo malo strasti.da li ste za integraciju roma u srpsko drustvo,odnosno da li vam smetaju pokusaji ukidanja diskriminacije prema njima

Nemam nista protiv ideje, ali imam protiv metoda. Neka se ostvari ta ideja, ali uz nasu zelju a njihovo zalaganje i trud... Pa po zasluzi.

Tema, koja se bazira na integraciju Romi u Srbiju, nije toliko u pitanju njihove integracije zaceta ,nego da se vidi mislenje i Srba reakcij prema njim.
Ali tu nema sta da se vidi ili misli o njim , Srbima je svaki (uvek bio i sad )dobro daso u Srbiju, jer su toko u pravoslavne Veru duhovno odgajeni, po u ime naseg Boga i spasitelja Isusa Hrista, do danas ,svi su nasa braca.E, sad sto Siptari nisi ispostovali Srpsku pravoslavnu Crkvi, i Srbsko gosto-primstvo ,to je njihov "greh" ,koji ce ih prati za Vek i Vekova...

14.gif

Back