Instruktor: Regruti u strahu od mladih vukova, vrište kao devojčice (Nemačka vojska)

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Preplašeni mladi nemački vojnici odbijaju da izađu iz kasarne u Munsteru na noćne vežbe iz straha od vukova.

Dva mlada vuka preplašila su regrute u Munsteru tokom izvođenja noćnih manevara.
- Nečujno se privuku i skoče. Pokušavaju da zagrizu čizme i potom beže - rekao je jedan od vojnika.

Instruktori su kritikovali vojnike zbog preplašenog "cviljenja" kojim su odali svoje položaje. Jedan od instruktora rekao je da su to noćni manevri, koji treba da budu smrtonosni i tihi, a ne "prepuni vrisaka, poput preplašenih devojčica".

Lokalni stručnjak za vukove Helge Jon rekao je da se ove životinje samo igraju, jer su u pitanju mladunci, ted a će oni će uskoro prestati da "proganjaju" regrute.

Prema njegovim rečima, na fotografijama se vide životinje koje nisu starije od šest meseci i koje se igraju, što je deo njihovog procesa učenja, čime će kasnije moći da efikasno love u čoporima.

On je dodao da su vukovi radoznali po prirodi i da ne predstvljaju rizik po vojnike.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...-strahu-od-mladih-vukova-vriste-kao-devojcice

a sta mislis da bi trebali da radimo?

Nemacka je neprijatelj Srbije i okupira 25% nase teritorije.

Ne znam mozda su tebi prijatelji, ali meni i svakom postenom Srbinu , koji voli svoju otadzbinu oni su neprijatelji sve dok god okupiraju nasu zemlju.

Smejete se kolikom procentu nemacke vojske?Jesi cuo za onu da neprijatelja nikad ne treba podcenjivati,pogtovo u polozaju u kojem smo?
Naravno pikovali ste na sitnis svapske vojske,a trebalo bi da kao prave patriote budete zabrinuti za stanje nase.
Znas to ti je osnovna razlika izmedju patriote i patriJote.

Smejete se kolikom procentu nemacke vojske?Jesi cuo za onu da neprijatelja nikad ne treba podcenjivati,pogtovo u polozaju u kojem smo?
Naravno pikovali ste na sitnis svapske vojske,a trebalo bi da kao prave patriote budete zabrinuti za stanje nase.
Znas to ti je osnovna razlika izmedju patriote i patriJote.

nisam znao da patriote treba da lizu bulje svabama koji terorisu Srbe na severu Kosmeta i okupiraju nasu srpsku zemlju

To mi je novo da cujem?

Jel to neki novi vid, patriotizma za jajare smradove izdajnike pedere i kukavice? :think:

Neki upside-down patriotizam ? :think:

A sto se tice nase vojske naravno da je stanje lose posle 12 godina razvaljivanja iste od strane Demokratske Stranke i izdajnika u sluzbi CIA BND i MI6 iz date stranke.

:lol: genijalne su ove patriote, smeju se nemackoj vojsci...

Прво, никакав патриот већ родољуб.
Друго, наравно да се треба смејати онима који су два пута покуали да сруше ову државу па изгубили а сада се са најмодерније оружјем плаше курјака.

Ne mogu da se ne setim moje straže u šumici,Južni Logor Leskovac. 5-6 dan straže već polumrtav od sistema 3x2 hebo onog ko ga izmisli(2 sata straže+2 pripravnosti+2 odmora),grobljanska smena 2 ujutru ne vidi se ništa na par metara totalni mrak,ostavljaju me kod kućice,ja ne čekam ni da odu pošteno i palim do proverenog mesta za spavanje,neko poluoboreno stablo duboko u šumarku. Kuntam u nekom polusnu jedno 20 minuta kad odjednom postanem svestan nekog smrada,otvaram oči a na par centimetara od mog lica očnjaci. Kad se tad nisam usro u gaće nikad neću,padam preko stabla,čuka radi ko luda,sumanuto pokušavam da repetiram kalaš,naravno on zakočen srećom pa nisam uspeo :rumenko:, i tad provaljujem da je ispred mene vučjak koji se tu motao po kasarni oduvek i sa kojim smo se igrali kad nam je dosadno. Mislim da sam prvu sedu dobio tu noć,tako da razumem švapske sapatnike. Doduše nisam cvileo ali da je bio horor u mrklom mraku bio je :D

nisam znao da patriote treba da lizu bulje svabama koji terorisu Srbe na severu Kosmeta i okupiraju nasu srpsku zemlju

To mi je novo da cujem?

Jel to neki novi vid, patriotizma za jajare smradove izdajnike pedere i kukavice? :think:

Neki upside-down patriotizam ? :think:

A sto se tice nase vojske naravno da je stanje lose posle 12 godina razvaljivanja iste od strane Demokratske Stranke i izdajnika u sluzbi CIA BND i MI6 iz date stranke.

Gde sam ja pomenuo da treba da se lize bulja ratnice iz fotelje?Voleo bi da te stavim na odredjeno podrucje blizu copora vukova sa puskom pa da te vidim da se ne useres.:lol:Pisem o tome da ne bi trebao da se smejes sto se 1% svaba plasi vukova,nego da razmisljas sta moze ostalih 99%(ne podcenjivati ih).Ako ces sada da mi places sto je nasa vojska u stanju kakvom jeste(kao i drzava) malo je prekasno.Citav narod je trebao o tome davno da pocne da brine.Naravno nikad nije kasno da izdignemo i drzavu i vojsku iz govana,ali opet tome treba da se posveti barem 50% naroda.

Poslednja izmena:

Back