Nisam mogla da ostanem nema na izvestaj strucnaka iz Instituta za radiologiju u Beogradu koji kazu da i hitno treba nova rendgenska cev za skener a da Ministarstvo zdravlja nema nacin da im to obezbedi zna se zbog para! ..Kao zdravstveni radnik znam koliko je tesko nasim lekarima da rade u ovakvim uslovima a pacijenata je puno i svi oni moraju da dodju na red i budu adekvatno pregledani...sutradan bilo sta da se lose desi odmah su lekari i osoblje na ispitivanju a niko zapravo ne zna koliko je vazno obezbediti sve sto danas moderna medicina zahteva i u dijagnostici i u terapiji...mozda ce neko komentarisati da mi je lako da odavde pisem iz zemlje gde je nemati nesto u medicini nepostojeca rec ali potpuno shvatajuci tezinu situacije u srpskom zdravstvu pitam samo jedno pitanje?...Sta se to radi sa parama koje u nekom momentu postoje kao za neko renoviranje sredjivanje za neka istrazivanja a onda ih odjednom nema za nesto neophodno...Citala sam a i svi ste o onim muka mi spomenuti Ognjanovicima
koji su navodno dali pare za Institut za majku i dete i tako skinuli s vrata celokupnu javnost koja je imala pravo da ih osudi zbog nehumanosti prema bolesnoj deci...da li neko zna jesu li te pare legle tamo gde su namenjene ko je zacutao tu i sta se u stvari sakrilo...samo na tom primeru vidi se javasluk i los rad Ministarstva a narocito gospodje
koja kako cujem uziva u svojoj fotelji a za pacijente uvek ima neke odgovore koji su smesni imaloj deci...jednom recju tesko onom ko se razboli a ne razboleo se u zemlji Srbiji kad su uzjahali da se sve plati a za zdravlje nema para...Pomislicete mozda i sta sam zapenusala treba da me boli uvo jer sam osiguranik jedne evropske drzave ali nije tako bas..imam familiju u Beogradu prijatelje i sve ljude moje zemljake zbog kojih mi je beskrajno zao i eto morala sam da pisem o toj temi..