Instinkt

ajde sam me ubedjujte da su se prvo isti polovi tucali... pa su kroz 100 godina shvatili da naglo nestaju, da ne rade nesto kako treba, pa tek onda obrnuli.... ma da.... ****** u stvari ni danas ne postoje!

MarijA`:
ajde sam me ubedjujte da su se prvo isti polovi tucali... pa su kroz 100 godina shvatili da naglo nestaju, da ne rade nesto kako treba, pa tek onda obrnuli.... ma da.... ****** u stvari ni danas ne postoje!
ovaj....daaaa,da tako je!
homoseksualnost nije nikada postojala,niti ce... :neutral: ......da...

Jeste li gledali film Aleksandar? Zasto su njega prikazali kao pedera u filmu? I ko ce meni sad da kaze da se ****** i lezbejke pojavile "skoro", znaci to ima korene u proslosti...

A sto se tice opisa "seksa" u praistoriji koju je opisao pokretac teme, mislim da je tako bilo ako ne i gore, zene su do skoro bile potplacene i "slabije" bice, naravno i u sadasnjosti ima toga u nekim zabitima ali verovatno manje nego pre...

Nikako ne bih volela da sam zivela u praistoriji!

Ljubav i sklonost ka istom polu postoji kod skoro svih životinja, isto kao i što postoji kod čoveka od pamtiveka... i ljudi su životinje u krajnjoj liniji... ništa gore od zatucane devojke... X(

PS ne mogu da verujem da neki potežu Aleksandra kao neki argument... HALOOOOOO!

Car Zg:
Koliko se današnji ljudi razlikuju od praljudi kad je sex u pitanju? To vrijeme zamišljam ono, muškarci love, žene nešto trkeljaju oko špilje, kuhaju i to, navečer kad se vrate iz lova muškarci bi qarali, primaju žene za kosu odnose u špilju i ubijaju. Nekak mi se čini da i danas žene maštaju o tome i da im se sviđa beskompromisni pristup (naravno sada mogu birati ;) ) Koliko smo napredovali na tom planu?

Sada su zene te koje love....donose novac...imaju sve vecu moc....a i muskarci im nisu neophodni za sex...
Sto bi reklo uloge zamenjene..... :twisted: :twisted:

tvrdoglava:
Sada su zene te koje love....donose novac...imaju sve vecu moc....a i muskarci im nisu neophodni za sex...
Sto bi reklo uloge zamenjene..... :twisted: :twisted:
Muškarci i dalje zarađuju pare, imaju svu moć, a žene im nisu potrebne za sex... jes' čula za mastrubator? Ajde sad na planinu...

Silent Bob:
Ljubav i sklonost ka istom polu postoji kod skoro svih životinja, isto kao i što postoji kod čoveka od pamtiveka... i ljudi su životinje u krajnjoj liniji... ništa gore od zatucane devojke... X(

PS ne mogu da verujem da neki potežu Aleksandra kao neki argument... HALOOOOOO!

Zasto je "nenormalno" biti homoseksualno opredeljan a "normalno" biti hetero?

piskaralo:
Zasto je "nenormalno" biti homoseksualno opredeljan a "normalno" biti hetero?

Isto kao kad bih pitao : A zasto je nenormalno da zena ima dlakavo telo i bradu na licu, a isto to se smatra normalnim kod muskarca??

Zato sto homoseksualnost prosto nije prirodna, nema prakticnu svrhu pa je priroda nije ni predvidela kao normalno i pozeljno ponasanje, nego se pojavljuje kao devijacija, odstupanje od necega sto po prirodi stvari ima svrhu i logiku.....za mene licno, zbog toga

Back