cvele2
Ističe se
- Poruka
- 2.133
U pitanju je gvozdena kapija, težine do 200 kg najviše. Interesuje me koliko je komplikovano i koliko košta ugradnja električnog pogona za otvaranje/zatvaranje ovakve kapije i to sa mogućnošću daljinskog upravljanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tiče se doma u neku ruku.
Ne, stvarno nisam znao gde drugde, moderatori neka je premeste ako nađu pogodniji podforum.
Ali, u međuvremenu, možemo i da prodiskutujemo o samoj temi. Gledao sam po netu kako se izvodi ova stvar. Potreban je jedan elektromotor sa zupčanikom, koji kapiju dalje pomera preko zupčaste letve, koja se, naravno, takođe ugradi na samoj kapiji. Međutim, nigde nisam našao stvarnu cenu svega toga. Ima li nekog da je radio ovako nešto ili da zna nekog da je radio ovako nešto i da napiše malo detaljnije informacije?
600 evra...
Ok, hvala na informacijama. Mislim da ću još neko vreme gurati ručno kapiju.![]()
600 evra...
Ok, hvala na informacijama. Mislim da ću još neko vreme gurati ručno kapiju.![]()
Ako te interesuje interesuje postupak ugradnje itd. možeš da pogledaš http://www.automatic-house.rs/motori-za-kapije.html. Ima tamo postavljeno kompletno uputstvo PDF 4MB i slika, primera ugradnje i svašta nešto.
Uuu brate! Ne znam da li je ovo tvoj sajt (ili možda tvoja agencija koja se bavi tim stvarima), ali hvala ti za adresu.