Instagram

Poruka
36
Pozdrav svima.
Nov sam na instagramu. Hteo bih da vas pitam nešto kako bih bolje razumeo tu mrežu. Nekoliko sati nakon otvaranja profila neki lažni profil me je dodao u neku grupu za poruke i stavio neki link. Naravno nisam ušao na taj link. Da li je to uobičajeno na ovoj mreži?
Da li je neko imao slična iskustva?

Не постоје групе на Инстаграму. Можда ти је неко само пустио приватну поруку или те је запратио. Нико те не може додати. Постоје други профили који могу постављати (рецимо) само фотографије.

То је већ друга прича. Намести да ти је налог или приватан или блокирај овакве поруке (или ти налоге).

Не знам како се то баш теби догодило. Мени се то није догодило никада, а налог имам годину дана.

То је већ друга прича. Намести да ти је налог или приватан или блокирај овакве поруке (или ти налоге).
Ma ne vredi.

Meni su i fejs i insta privatni do jaja ukupno 50 ljudi kada saberes obe platforme.

I zatvoreni profili. I privatizovani.

Bar jednom mesecno me ubace u tu pricu.🙂

Ma ne vredi.

Meni su i fejs i insta privatni do jaja ukupno 50 ljudi kada saberes obe platforme.

Znači nisam jedini. I to neki lažnjak, školski primer. Doduše na fb mi se to nije dešavalo. Da li ima još nešto na šta bih trebao da obratim pažnju što se tiče instagrama?

Sinoć. A nešto sam baš o tome čitao, da mnogima tako hakovali profile. Išli nasumično i ko padne, padne
Онда запамти да ма ко год писао, а не познајеш га и нуди линкове - никако не кликћи. Само напусти преписку или је обриши. И миран си.

Pozdrav svima.
Nov sam na instagramu. Hteo bih da vas pitam nešto kako bih bolje razumeo tu mrežu. Nekoliko sati nakon otvaranja profila neki lažni profil me je dodao u neku grupu za poruke i stavio neki link. Naravno nisam ušao na taj link. Da li je to uobičajeno na ovoj mreži?
Da li je neko imao slična iskustva?
Nema tu mogo nauke.Razlikuje se od fb a samo sto nemas statuse nego samo slike.A glavna razlika je sto su svi sa fba presli na insta i tu su mnogo aktivniji, posebno devojke.Za 5 dana ces sve sam da skapiras.

Nema tu mogo nauke.Razlikuje se od fb a samo sto nemas statuse nego samo slike.A glavna razlika je sto su svi sa fba presli na insta i tu su mnogo aktivniji, posebno devojke.Za 5 dana ces sve sam da skapiras.
Malo sam se raspitivao. I čuo sam da kada zapratiš tipa nekog tipsera, zaprate te 10 njih. Ili ima devojaka, zaprate te, da bi uzvratio i oprati te. Desilo mi se i to već sad.

Malo sam se raspitivao. I čuo sam da kada zapratiš tipa nekog tipsera, zaprate te 10 njih. Ili ima devojaka, zaprate te, da bi uzvratio i oprati te. Desilo mi se i to već sad.
To jeste.Kompleksasice skupljaju pratioce a ti tipsteri su prevaranti i onda kad zapratis jednog oni gledaju ko je zapratio tu stranicu pa te zaprate u nadi da ce da ti zavaljaju nesto.

Ma ne vredi.

Još jedno pitanje da li te takve i zaprate i to po nekoliko njih sa lažnih profila i isto nude linkove u opisu profila? Ja sam jednu sa mnogo pratioca zapratio i odmah me dodale te

Još jedno pitanje da li te takve i zaprate i to po nekoliko njih sa lažnih profila i isto nude linkove u opisu profila? Ja sam jednu sa mnogo pratioca zapratio i odmah me dodale te
Cim zapratis nekog instagram te ponudi zajednickim pratiocima profila kog pratis na osnovu automatizovanog algoritma koji uporedjuje neka zajednicka interesovanja i internet pretrage i sl. podataka koje prikupljaju preko cookies/kolacica.

Back