instagram upoznavanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan dobri ljudi,evo nesto novo da probamo.Ko je raspolozan neka ostavi instagram ime za pratioce , online komunikaciju , dopisivanje itd.Svi oni koji ostavljaju INSTAGRAM trebaju da budu svjesni da ovdje ima svakakvih profila ljudi.Lijep pozdrav i nadam se da cu vas bar malo opustiti.

Ostaviš lepo svoj

Pa ako neko želi javit tje se

:lol:

Dobar dan dobri ljudi
Dobar dan. Nisam bas dobar ali OK :mrgreen:
,evo nesto novo da probamo.Ko je raspolozan neka ostavi instagram ime za pratioce , online komunikaciju , dopisivanje itd.Svi oni koji ostavljaju INSTAGRAM trebaju da budu svjesni da ovdje ima svakakvih profila ljudi.Lijep pozdrav i nadam se da cu vas bar malo opustiti.
Svestan sam da ima svakavih profila ljudi, a ima i muskaraca. Ako si zensko radim instangram brze nego mi se napravi instant kava. :mrgreen:

Sad ozbiljno :)
Ne koristim instangram. Nadam se da ces okupiti svoj krug poznanika i uzivat u druzenju. Pozdrav

Ostaviš lepo svoj

Pa ako neko želi javit tje se

:lol:
A i tebe ima svugdje. Sta nisi covjeku dala broj ili stavec ide tu? :think:

Dobar dan. Nisam bas dobar ali OK :mrgreen:

Svestan sam da ima svakavih profila ljudi, a ima i muskaraca. Ako si zensko radim instangram brze nego mi se napravi instant kava. :mrgreen:

Sad ozbiljno :)
Ne koristim instangram. Nadam se da ces okupiti svoj krug poznanika i uzivat u druzenju. Pozdrav

A i tebe ima svugdje. Sta nisi covjeku dala broj ili stavec ide tu? :think:

Ja sam tamo jedino zbog posla i marketinga
A hvala Bogu nije više ni potrebno jer sad zovu na preporuku :)

Šta da pričam u separeu sa nepoznatim osobama ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back