Instagram muvanje

Wise Owl

Ističe se
Banovan
Poruka
2.632
Šta je to, drage dame, što izdvaja muškarca ili što treba da ga izdvoji od drugih kada vam uskaču u inbox na Instagramu? Uveren sam da dobar deo počinje priču sa "ćao, šta radiš" ili "Ćao, slatka si" (ako je glup). Međutim, to su sve dosadni tekstovi. Šta jedan muškarac "treba" napisati da bi ste vi postale zainteresovane za dopisivanje? :think:

Kakvo "muvanje", ovdje su Žene ozbiljne, tako da si temu trebao napisati na LjiSu :mrgreen:
Tema je namenjena ženama / devojkama. Na ljisu mi je mešovito. Ozbiljne, ozbiljne.
punogrinova-1.gif

Aj kao ozbiljna žena, izluđuju me budale koje i posle moje poruke da sam udata i da me ne zanima mufkanje, nastave sa pokušajima tipa, ali ja volim udate, starije, ti super izgledaš za svoje godine( pojma nema koliko god imam :mrgreen: ) znam bajo kako izgledam, imam ogledalo i ti mi ne trebaš u životu :mrgreen: a sad i savet ozbiljne žene, budite spontani i iskreni, žene to osete. Nikako izlizane fraze sa neta :mrgreen:

Šta je to, drage dame, što izdvaja muškarca ili što treba da ga izdvoji od drugih kada vam uskaču u inbox na Instagramu? Uveren sam da dobar deo počinje priču sa "ćao, šta radiš" ili "Ćao, slatka si" (ako je glup). Međutim, to su sve dosadni tekstovi. Šta jedan muškarac "treba" napisati da bi ste vi postale zainteresovane za dopisivanje? :think:
Gde si ti video dame?

Koristiti instagram za muvanje je najgluplja stvar koju možeš da uradiš iz prostog razloga što tu svaka koja iole izgleda korektno ima 10 zahteva dnevno i 10 poruka raznog sadržaja.

To je, između ostalog, razlog što i prosečne devojke istripuju preozbiljne gradske ribetine do nivoa da obični ljudi ne mogu ni da im se obrate.

I dalje prilazak uživo nema alternativu, bar meni.

Aj kao ozbiljna žena, izluđuju me budale koje i posle moje poruke da sam udata i da me ne zanima mufkanje, nastave sa pokušajima tipa, ali ja volim udate, starije, ti super izgledaš za svoje godine( pojma nema koliko god imam :mrgreen: ) znam bajo kako izgledam, imam ogledalo i ti mi ne trebaš u životu :mrgreen: a sad i savet ozbiljne žene, budite spontani i iskreni, žene to osete. Nikako izlizane fraze sa neta :mrgreen:
Kakvo "muvanje", ovdje su Žene ozbiljne, tako da si temu trebao napisati na LjiSu :mrgreen:
Eeeeeh.. zašto sam onda zaslužio iron-smajli @Lagerta :think::dash:
Kakvo bre crno muvanje, ovdje ćeš jedva i živu glavu da izvučeš :prpa:

Problem sa ovim postom je sto mogu dati samo jednu reakciju. Prvi deo posta mi je satirican i zasluzuje smejanje. Ali drugi deo je savetodavan i zasluzuje srce. I eto ti nepravde!

Sigurno ne ljubim ruke izvolte cvetic i bombonjeru

Back