Instagram ili Fejsbuk?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Instagram ili Fejsbuk?

• Instagram

glasova: 0 0,0%
  • Fejsbuk

glasova: 2 100,0%

• Ukupno glasova
    2
  • Anketa je zatvorena .
Sve je to manje vise isto. Ista kompanija.
Na Fejsbuku su odsecci iz filmova serija crtanih filmova dok Instagram sluzi bas da prodje vreme sa manje interesantnih sadrzaja mada ima dobrih ideja.
Negde sam procitala da Fejsbuk vazi za nesto sto koriste starije generacije dok je Instagram za mladje sto mi ponovo nije jasno ko kada kako je doneo taj zakljucak na osnovu cega.

Nekako nije bas identicno zato postavih anonimno glasanje temu da vidim sta bi pre odabrali forumasi.

Na Fejsbuku su odsecci iz filmova serija crtanih filmova dok Instagram sluzi bas da prodje vreme sa manje interesantnih sadrzaja mada ima dobrih ideja.
Negde sam procitala da Fejsbuk vazi za nesto sto koriste starije generacije dok je Instagram za mladje sto mi ponovo nije jasno ko kada kako je doneo taj zakljucak na osnovu cega.

Nekako nije bas identicno zato postavih anonimno glasanje temu da vidim sta bi pre odabrali forumasi.
Verovatno zato sto je Instagram idealan za mlade. A jos idealniji je tiktok. Fora je u brzom protoku informacija. Na Instagramu objave listas brzo, postavljas fotke, tagujes i moze svako na svetu da ti lajkuje zbog cega dobijas i veliki broj pratioca, a to podrazumeva i osecaj da vredimo vise od ostalih.

Fejsbbuk je dosta limitiran i prevazidjen je za mlade. Tako stvari stoje.

Verovatno zato sto je Instagram idealan za mlade. A jos idealniji je tiktok. Fora je u brzom protoku informacija. Na Instagramu objave listas brzo, postavljas fotke, tagujes i moze svako na svetu da ti lajkuje zbog cega dobijas i veliki broj pratioca, a to podrazumeva i osecaj da vredimo vise od ostalih.

Spadam u mlade po danasnjem rezonu al' kad se ima limitirana kolicina interneta potrebno je nesto aktivirati do sledece aktivacije `~` .

Inststaram

Možda da mogu da vratim vreme nikada i ne bih napravio ni jedan Fejsbuk nalog, ali Inststaram bih. Fejsbuk mi je doneo mnogo problema i još više razočarenja u neke ljude koje sam mislio da volim i da vole mene. I dan danas ga imam, ali više zbog burazerove želje. Sam bih ga možda odavno deaktivirao.
Inststaram mi je zapravo pružio ono što sam očekivao od Fejsbuka, slike. I osim što me je jedna nevažna(bar za mene) osoba zablokirala(pa sam ja zablokirao nju :) ) nije mi doneo ništa ružno niti bilo koji problem.

Verovatno zato sto je Instagram direct messages idealan za mlade. A jos idealniji je tiktok. Fora je u brzom protoku informacija. Na Instagramu objave listas brzo, postavljas fotke, tagujes i moze svako na svetu da ti lajkuje zbog cega dobijas i veliki broj pratioca, a to podrazumeva i osecaj da vredimo vise od ostalih.

Mrzim Facebook, tako loše radi. Uz Instagram značajka slanja poruka radi bolje

U poslednje vreme s obzirom da mi je jako zanimljiva(čitaj lepa) jedna devojka, više vremena provodim na Fejsbuku, ali planiram da se vratim "u normalu" :lol: tj. na svoje staro.
Inststaram je to što mi je trebalo sve ove godine.

Poslednja izmena:

Back