instagram fotke

kakve fotke ili fotogrfije kacite na instagram,ondosno trebaju mi slike za ljubavnu vezu onako predivne,sta kaciti? ma ne kaciti nego lajkovati, jer se vide drugi sta lajkujem ako razumete :)?

romantican neki :lol:
ja bih pre kacila i lajkovala sta mi se svidja al dobro
na instagramu se pre primeti sta si ti objavio, sta si ti njoj lajkovao, ovako moze da vidi samo kao preko onog sta joj pratioci lajkuju.. tako da ako hoces da primeti neku romantiku kod tebe ili na sta vec ciljas, bolje ti objavljuj tako nesto :lol:

romantican neki :lol:
ja bih pre kacila i lajkovala sta mi se svidja al dobro
na instagramu se pre primeti sta si ti objavio, sta si ti njoj lajkovao, ovako moze da vidi samo kao preko onog sta joj pratioci lajkuju.. tako da ako hoces da primeti neku romantiku kod tebe ili na sta vec ciljas, bolje ti objavljuj tako nesto :lol:

konacno neko ko zna o cemu se prica haha
ama tako se mi dopisujemo kroz "pratioce" ja vidim nju sta lajkuje kao pratioca a ona vidi mene sta lajkujem kao njenog pratioca
da joj lajkujem hot ribe to bi znacilo da zelim sex? ali ja to ne zelim, zelim njuuuuuuuuuuuuuuuu :)

ovo je strašno kolike mentalne napore ulažem da bih shvatila sve ovo i ne vredi.. šta se kog đavola desilo sa današnjom decom? jel vi ne umete da komunicirate? muvate se tako što proganjate jedni druge po mrežama? :huh:

U moje vreme, ne tako daleke 1952-e godine, prilazili smo devojkama preko njihovih tetki, napisemo pismo sa svojim namerama prema devojci i cekamo:aha:

DgpNUntXcAIS6hu.jpg

sta da ti kazem
globalizacija
ako ih ne mozes pobediti pridruzi im se :)..

kako da pitam da li zeli sa mnom da bude na slici na tome gramuinsta
lajkujem frajera sa stomakom u pantalonama kako pije pivo? to bi znacilo da sam neozbiljan prf. hm...:think:

sta da ti kazem
globalizacija

lajkujem frajera sa stomakom u pantalonama kako pije pivo? to bi znacilo da sam neozbiljan prf. hm...:think:

Imaš na IG i DM, što je Direct Message, pa tamo pitaš šta hoćeš, umesto što glumataš sa tim nameštenim lajkovanjem...

sta da ti kazem
globalizacija

interesuje me baš da li i za ostale stvari koje u životu radiš stalno razmišljaš kakav to utisak ostavlja na okolinu..
stvarno pokušavam da shvatim kakav vam je to način razmišljanja..

konacno neko ko zna o cemu se prica haha
ama tako se mi dopisujemo kroz "pratioce" ja vidim nju sta lajkuje kao pratioca a ona vidi mene sta lajkujem kao njenog pratioca
da joj lajkujem hot ribe to bi znacilo da zelim sex? ali ja to ne zelim, zelim njuuuuuuuuuuuuuuuu :)

znaci ipak kao komunicirate? pa nikako nije preporucljivo da lajkujes te hot ribe ispasces joj seljak.. sto joj se ne javis?

Back