instagram fotke

Neam instagram. Jednom sam ga slučjno upalila (ne znam kako) preko fejsa i neki taliban mi šalje rikvest da me prati, a tamo javne slike njega na devi i odrubljena glava. A biži ća!

neko ima fb neko talibane :D

pa npr ok je to meni nego i da imas a i da nems svejedno je.
Kakve bi npr slike lajkovala da joj se svidis? neka cveca?srca?kuce? kao da si spreman za pocetak duge veze? jer kao sto rekoh neko ima samo insta neko nema ni fb

Ja kačim ljubimce u zanimljivim pozama, zanimljive pejzaže, kolače, medenjake, neke rukotvorine, sebe... Lajkujem ono što mi se svidi... Ne gledam šta drugi lajkuju...

Немам инстаграм, тако да не знам како ствари тамо функционишу.

- - - - - - - - - - - -

Уствари имам отворен налог, још прије двије године, када су сви почели тамо да прелазе, али нисам никад користила.

To je stvarno nivo osnovne skole. Pocni neko dopisivanje, izvuci broj, pokusaj da ugovoris dejt. Ako fino kliknete, onda spremi golisave slike i saljite ih medjusobno preko privatnijeg vida komunikacije - mail, viber, mms. Naravno, pre nego sto polegate.

sta znaci sto zene lajkuju svadbe,vencanje, mindjuse?
ama bre i slikama se moze dopisivati, ona npr ima 1000 pratilaca ja upola manje, i svako moze da vidi sta je ko lajkovao na instagramu
npr
ja zakacim mars u pm
onda ona lajkuje ti takodje
tada znam da je bas me prati i nikog drugog ako razumete?

npr ja lajkujem golubove
ona isto
ona lajkuje spaniju
ja spansku kuhinju
a ima i instangram bas slika gde slika sadrzi reci

medenjake, da lajkujem?
ja lajkujem neke ljubavne boje...?

sta znaci sto zene lajkuju svadbe,vencanje, mindjuse?
ama bre i slikama se moze dopisivati, ona npr ima 1000 pratilaca ja upola manje, i svako moze da vidi sta je ko lajkovao na instagramu
npr
ja zakacim mars u pm
onda ona lajkuje ti takodje
tada znam da je bas me prati i nikog drugog ako razumete?

npr ja lajkujem golubove
ona isto
ona lajkuje spaniju
ja spansku kuhinju
a ima i instangram bas slika gde slika sadrzi reci

medenjake, da lajkujem?
ja lajkujem neke ljubavne boje...?

U redu je.

shta je to instagram?:(

Колико сам га разумео то је нешто где се не могу слати пп-е и човек има проблем како да пошаље симпатији фотке с голотињом, оно снимке гениталија, као што их форумаши шаљу форумашицама и обратно...

Kada se stavi srce na odredjenu sliku na instagramu, to oznacava da vam se ta slika svidja, drugi ljudi-vasi prijatelji(ko na fb) mogu da vide sta vi tu (lajkujete) srcate koje slike, tako da, sta da "lajkujem" da se svidi njoj, kao da sam u pocetku ozbiljne veze, to! :)

Ако девојка није аполитична контам да нећеш погрешити ако будеш лајковао слике нашег председника републике, њега масе просто обожавају... :))))
Угледај се на форумске шевце, срцај тамо фотке ића и пића, значи пилаве, ризи-бизије, сутлијаше, ђувече, рижота, и којекакве ракијештине, на то рибе откидају. :)))

Back