Inspiracija

Evo da kazem i ovo

Ja sam imala svoh vlastitog duha, koji mi je saputao na uho sta treba da radim, i jasam svasta nesta lijepoga i mnogo vrijednoga naravila
I onda je i on pobjegao od mene :sad2:

I sta ja sad dalje da radim, evo ved dvije sedmice sjedim ne radim nista nemam volje/.... a kako je krenulo potrajace

a ovako beskorisno sjedenje mene ubija, UBIJA, ako nastavim stvarno cu se ili roknem, ili prirodno da svisnem

Neki nadahnujusci duh, koji moze da se krije u nekoj osobi, predmetu, nekoj situaciji, bilo cemu, a utice na nas tako sto nas nadahnjuje. Meni su najinspirativnije sahrane i morbidne situacije npr, nekom drugom je inspiracija zivot kamenja itd itd...

Sta je to?
Sta kaze psihologija?
Sta vas inspirise da nesto uradite?
Da li je to isto sto i motivacija?
Nije isto što i motivacija.Motiv je više razlog zašto nešto radimo.To je unutrašnji pokretač. Tebi bi motiv mogao da bude, to što želiš da se osećaš bolje. Inspiracija dolazi spontano, napr.moja tadašnja cimerka s faks-a se budila usred noći, samo zato što joj je u tom nekom trenutku došlo da napiše neku pesmu. Onda raspali svetlo po stanu, uzme olovku i papir, napiše pesmu i ode na spavanje Ja sam tip koji voli da se bakće naukom,"operisana" sam za sport i umetnost.
Tako da sam često puta od njenih izliva inspiracije bila umorna, jer me budila u po noći da mi pročita šta je napisala.Pa šta misliš, kako ti se čini... itd.Idi begaj, bre... pusti me da spavam.

Back