Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Sta je to?
Sta kaze psihologija?
Sta vas inspirise da nesto uradite?
Da li je to isto sto i motivacija?
Sta kaze psihologija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naslikaj karakondzulu Caki
da, i meniNeki nadahnujusci duh, koji moze da se krije u nekoj osobi, predmetu, nekoj situaciji, bilo cemu, a utice na nas tako sto nas nadahnjuje. Meni su najinspirativnije sahrane i morbidne situacije npr, nekom drugom je inspiracija zivot kamenja itd itd...
Posto volis slovenska mitska bica
da, i meni
ali nemam volje, opet znaci nesto koci
ali ih lijepo upakujem, kakve crne karakondzule te snaslePosto volis slovenska mitska bica
Mislim da ti je sve to samo posledica tvoje depresije, ne dozvoli sebi da toliko potones u nju.
ja nisam u mogucnosti da se krecem, ne mogu kazem zasto, doci ce oni pametni dusmani da mi prave segu od moje muke i jadaNzm, mozda bi trebala vise da se kreces medju pojavama koje te inspirisu
pokusavam da ti budem taj duhali ih lijepo upakujem, kakve crne karakondzule te snasle![]()
Posto volis slovenska mitska bica
Mislim da ti je sve to samo posledica tvoje depresije, ne dozvoli sebi da toliko potones u nju.
ma nije nista smesno u vezi toga Caki, zezam se malo, pokusavam da te oraspolozimi naravno da volim svjet iz maste,carolije, ne znam sta ti je tu tako smijesno, volila bi da mi kazes razlog,mislim da bi bilo fer sa tvoje strane
moj duh mi uopste nije govorio sta da radimpokusavam da ti budem taj duh![]()
moj duh mi uopste nije govorio sta da radim![]()
Ja sam imala svoh vlastitog duha, koji mi je saputao na uho sta treba da radim, i jasam svasta nesta lijepoga i mnogo vrijednoga naravila
I onda je i on pobjegao od mene![]()
eto to radi, ne pricaNeki nadahnujusci duh, koji moze da se krije u nekoj osobi, predmetu, nekoj situaciji, bilo cemu, a utice na nas tako sto nas nadahnjuje. Meni su najinspirativnije sahrane i morbidne situacije npr, nekom drugom je inspiracija zivot kamenja itd itd...
nisam dozivjela blokadu,pobjegao mi duhpa svaki umetnik dozivi nekad blokadu, mozda je pitanje vremena samo, mozda si previse pod stresom i ne mozes da funkcionises na drugim poljima
Nije isto što i motivacija.Motiv je više razlog zašto nešto radimo.To je unutrašnji pokretač. Tebi bi motiv mogao da bude, to što želiš da se osećaš bolje. Inspiracija dolazi spontano, napr.moja tadašnja cimerka s faks-a se budila usred noći, samo zato što joj je u tom nekom trenutku došlo da napiše neku pesmu. Onda raspali svetlo po stanu, uzme olovku i papir, napiše pesmu i ode na spavanje Ja sam tip koji voli da se bakće naukom,"operisana" sam za sport i umetnost.Sta je to?
Sta kaze psihologija?